Escape room – najbolja zabava u Beogradu

Datum: 31-08-2020

escape room beograd 2

Po uzoru na svetske metropole i Beograd je pre nekoliko godina otvorio prvi Escape room i oduševio publiku originalnom pričom i vrhunskom zabavom. Danas je avanturistima na raspolaganju značajno veći broj avantura, najvećim delom u centru grada, tako da verujemo da će svako pronaći izazov po svojoj meri.

Escape room ili igra bekstva iz sobe je timska igra za najmanje dva i najviše šest igrača, u kojoj se kroz manipulaciju realnim objektima rešavaju zagonetke i pronalazi izlaz iz zaključane sobe. Igra ne zahteva nikakvo predznanje, dovoljno je da učesnici budu perceptivni, maštoviti, kreativni i pre svega timski igrači. Vreme igre je ograničeno, u većini slučajeva na sat vremena, ali i dalje daje dovoljno vremena da igrači otkriju tajni kod i otključaju vrata. Ovog puta ćemo izdvojiti tri sobe za koje verujemo da će vas zaintrigirati i bez ikakve dileme dobro zabaviti.

Da li ste dorasli bekstvu iz šerifovog zamka?

Nakon nekoliko godina pljačkanja bogatih i davanja siromašnima, družina iz šervudske šume dobija zadatak koji će konačno stati na put ozloglašenom princu Džonu i na presto postaviti jedinog zakonitog vladara, kralja Ričarda. Kralj Ričard se vraća iz svog pohoda po Svetoj zemlji, ali shvata da ga je narod zaboravio i da će jedino uz pomoć kraljevske krune uspeti da tu situaciju promeni. Na vama je da organizujete družinu, iskujete plan, povratite krunu i pronađete način za bekstvo. Rezervišite naš Lucky apartman u Balkanskoj ulici i budite na korak od avanture sa družinom iz šervudske šume koja vas čeka na Terazijama br.38.

Slobodni zidari traže vašu pomoć

Masonska loža u Beogradu je pretrpela veliki udarac, jer je u prostorijama organizacije ubijen visoko pozicionirani član lože. Na teren su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, ali nisu uspeli da pronađu bilo kakav trag pa je samim tim i istraga završila u ćorsokaku. Članovi organizacije šalju poziv vama i članovima vaše detektivske agencije u nadi da ćete rasvetliti ubistvo i ubicu izvesti pred pravosudne organe. Pripremite se za avanturu ispunjenu misterijom, lažima i zapletima zbog kojih ćete posumnjati u vaše detektivske veštine. Escape room slobodnih zidara nalazi se u Bulevaru Mihajla Pupina 16a.

escape room beograd 1

Enigma

Pozvani ste u glavni štab savezničkih trupa kako bi se priključili akciji dešifrovanja presretnute nemačke poruke. Centrala veruje da informacija može preokrenuti tok rata i konačno poraziti snage sila osovine. Kako bi u tome i uspeli neophodno je da oformite tim špijuna koji će se infiltrirati u nemački štab na adresi Španskih boraca 2, pronaći nemačku mašinu za šifrovanje Enigmu i otkriti sadržaj poruke. Escape room mora biti evakuisan za najviše šezdeset minuta, jer je toliko ostalo do promene straže.

Rezervišite neki od Sky apartmana u centru grada i uvek budite na par minuta od željene avanutre.