Beer Fest 2019

Datum: 05-07-2019

Beer Fest, najmasovniji muzički događaj u Beogradu, i ove godine imaće odličan program. Po oprobanoj recepturi, line-up je zasnovan na kombinaciji domaćih rok legendi, najpopularnijih bendova mlađe generacije i alternativnih bendova sa dobrim scenskim nastupom, uz dodatak nekoliko svetskih zvezda. Upravo ti globalno poznati izvođači podižu Beer Fest na potpunu viši nivo, a ove godine njih će predvoditi Johnny Marr, čuveni gitarista i tekstopisac benda The Smiths.

Beer Fest 2019

foto: Belgrade Beer Fest

Festival počinje 14. vagusta i traje do 18. avgusta. U pravom festivalskom stilu, Belgrade Beer Fest nastavlja da neguje paralelni program na više bina, kojih će biti ukupno četiri: Main Stage, Alternative Stage, Groove Stage i Bunt Stage. Iako nema fizičkih barijera između bina, pokazalo se da manje bine mogu biti uspešno postavljene na suprotnom kraju festivalskog prostora u odnosu na glavnu binu, tako da se nastupi na manjim binama mogu pratiti bez prevelikog upliva zvuka sa glavne bine.

All you can drink u VIP zoni

Možda najveća inovacija ove godine biće proširenje VIP zone. Iako festival ostaje besplatan, posetioci će moći da kupe karte za VIP zone, u kojima će imati više udobnosti i biti blizu glavne bine. Svi vlasnici karata za VIP zonu moći će neograničeno da konzumirau pivo, što je takođe novitet. Kada već govorimo o pivu, vredi reći da će posetioci festivala moći da probaju mnoga piva koja su veoma retka ili ih nema u Srbiji u redovnoj ponudi, uključujući američko i japansko pivo. Naravno, biće prisutni i pivski klasici, kao što su belgijski Delirium, holandski Gulden Draak i škotski BrewDog.

Beer Fest 2019

foto: Belgrade Beer Fest

Program Beer Fest-a

Beer Fest će ove godine postaviti rekord po broju izvođača, kojih će biti preko 120. Naša preporuka je svakako prvi koncert prvog dana – rok opera tokom koje će preko 100 muzičara na bini izvoditi čuvene rok numere. Sledi raspored izvođača na glavnoj bini i alternativnom stejdžu, dok kompletan program možete pogledati na zvaničnom satju.

Sky apartmani na raspolaganju su svim posetiocima Beer Fest-a, uz savet da rezervišete ranije, jer avgust je popularno vreme među stranim turistima za posetu Beogradu.

MAIN STAGE ALTERNATIVE STAGE
14.08. Rock opera
Artan Lili
Johnny Marr
Majke
KKN
Hadži prodane duše
Texas Flood
Čutura
Direktori
Virvel
Bella Technika
15.08. Prljavi inspektor Blaža
Marko Louis
Crazy Town X
Kerber
Eyesburn
Mladen Pecović
Autopark
Moreuz
Straight Mickey And The Boyz
Plejboj
Nikola Vranjković
16.08. Sharks Snakes And Planes
Bjesovi
Brkovi
Električni orgazam
Orthodox Celts
Negative
Vojko V
Pankreas
Koala Voice
Kralj Čačka
Veliki prezir
Obojeni program
Đorđe Miljenović
16x8x23
17.08. johnny Ranković
Bilja Krstić
Yu grupa
Magnifico
Van Gogh
Urban & 4
Atheist Rap
Cotton Pickers
Zona B
Turisti
Kojoti
Zoster
Goran Trajkoski
Čovek bez sluha
18.08. Perper
Dejan Cukić
Bombaj štampa
Tap 011
Zion Train
Elemental
Atomsko sklonište
Lole Blues Band
Nikola Čuturilo Čutura
Maika
TBF
Fit
Nežni Dalibor