Liga šampiona, utakmice Crvene Zvezde

Datum: 12-09-2019

Drugu godinu zaredom Liga šampiona stiže u Beograd. Crvena Zvezda igraće mečeve grupne faze elitnog evropskog takmičenja od septembra do decembra, a protivnici u grupi su Bajern, Totenhem i Olimpijakos. Kada su utakmice u Beogradu u pitanju, prvi će na stadion Rajko Mitić stići Olimpijakos 1. oktobra, a zatim 6. novembra i 26. novembra Totenhem i Bajern. Sky apartmani pozivaju vas da pratite uživo ova tri izuzetna evropska meča. Sačuvaćemo mesta za vas u apartmanima, ali prvo požurite da nabavite karte.

Cena karata za utakmice Crvene Zvezde

Od 9. do 11. septembra komplete karata za utakmice Lige šampiona na stadionu Rajko Mitić mogli su da kupe vlasnici sezonskih ulaznica i članovi kluba, koji su to učinili u velikom broju. Popust od 50%, odnosno 20%  je odlična motivacija da se još više navijača učlani u klub i kupe sezonske karte, posebno sada kada je evidentno da plasman u Ligu šampiona prošle godine nije bio slučajnost.

Oko 13-14. septembra počinje onlina prodaje ulaznica na sajtu itickets.rs, a najverovatnije od ponedeljka, 16.9, počeće i prodaja kompleta karata na blagajni stadiona. Cena kompleta karata je 12.000 dinara za sever i jug, 24.000 za istok-bok, 30.000 za istok-centar i zapad-bok, kao i 36.000 za zapad-cenar.

Liga šampiona: Šta očekujemo od Zvezde?

Crvena zvezda nije u posebno teškoj grupi ove godine. Iako su male šanse da se Zvezda izbori za plasman u završnicu Lige šampiona, naš prvak ima solidne šanse da grupnu fazu završi na trećem mestu, što znači da bi Crvena Zvezda na proleće igrala u nokaut fazi Lige Evrope, gde dobre šanse ima da se nađe i Partizan.

Može se reći da Crvena Zvezda ima dobar raspored. Za početak, naš prvak ide bez opterećenja u Minhen, gde može da iznenadi, jer Bajern verovatno neće izvesti prvi tim, budući da će većina igrača biti umorna zbog teškog rasporeda u domaćem prvenstvu. Zatim sledi ključna utakmica protiv Olimpijakosa koju Zvezda mora da dobije na domaćem terenu. Verovatno je da ni Totenhem neće izvesti prvi tim tokom dve uzastopne utakmice protiv Zvezde, jer je već najavljeno da će biti pružena šansa mladim igračima protiv Zvezde i Olimpijakosa. Meč protiv Bajerna u Beogradu biće svakako veličanstven i još jedna šansa za bod, dok će se za finalne poene Zvezda boriti sa Olimpijakosom u poslednjoj utakmici grupne faze.

Online kupovina karata je odlična prilika za sve ljubitelje fudbala koji žive van Beograda, jer mogu brzo i lako nabaviti ulaznice. Smeštaj možete rezervisati u Sky Apartmanima, po ceni već od 54 eur dnevno za dvoje ili 58 eur dnevno za troje.

Foto: Rojters