Partizan-Skenderbeg, 2.11. u Beogradu

Datum: 23-10-2017

Partizan-Skenderbeg 00

Partizan će se 2. novembra, u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope, ponovo sastati sa albanskim predstavnikom Skenderbegom, sa kojim je u prošlom kolu odigrao 0-0. Ovoga puta Partizan je domaćin i to će biti prva utakmica na evropskoj sceni koju Partizan igra na svom terenu i pred svojim navijačima još od meča protiv Olimpijakosa u okviru kvalifikacija za Ligu Šampiona. Istoga dana kada se igra utakmica Partizan-Skenderbeg, sastaće se Young Boys i Dinamo Kijev, a bez pobede nad albanskim timom Partizan nema realne šanse da na proleće nastavi takmičenje u Evropi. U grupi B Dinamo se pokazao kao najsnažniji tim, a naredne tri utakmice pokazaće da li će Partizan, Skenderbeg ili Young Boys zauzeti drugo mesto na tabeli, koje vodi u nastavak takmičenja.

Snažne mere obezbeđenja

Našem klubu istekla je kazna izrečena zbog ponašanja navijača na mečevima protiv Budućnosti i Olimpijakosa, međutim Partizan je i dalje pod uslovnom kaznom, što znači da bi svaki incident mogao da ima teške posledice. Uprava Partizana apelovala je na navijače da se sportski ponašaju, između ostalog i jer je Partizan lepo dočekan u Albaniji, a utakmicu sa Skenderbegom snimaće 75 kamera, na šta je Partizan potrošio preko 100.000 evra. Montiraju se i nove kapije, a na meč će moći da uđu samo osobe čija su imena unapred navedena prilikom kupovine karata. Na svakoj karti za utakmicu Partizan-Skenderbeg biće odštampano ime vlasnika i na taj način samo će nosilac karte moći da uđe na stadion.

Partizan-Skenderbeg 03

Naš klub definitivno je favorit u ovom meču i nema sumnje da će publika očekivati i tražiti pobedu. Međutim, pokazalo se da je Skenderbeg tvrd orah i Partizan će morati da bude kreativniji u napadu 2. novembra ako zaista želi da osvoji tri boda. Posle utakmice sa Skenderbegom Partizan će ponovo biti domaćin 23. novambra, ovog puta Švajcarcima. Ako crno-beli uspeju da trijumfuju u obe utakmice, mogu mirno da uđu u drugi okršaj protiv Dinama, jer će tada gotovo sigurno imati više bodova od druga dva takmaca za mesto u šesnaestini finala, u kome će, pored dva najbolje plasirana tima iz svake grupe, igrati i trećeplasirani iz grupne faze Lige šamiona.

Karte u prodaji od 26. oktobra

Vlasnici sezonskih karata ulaznice za meč Partizan-Skenderbeg mogu da kupe od 22. oktobra, dok će redovna prodaja početi 26. oktobra. Ulaznice će moći da se poruče i telefonom, na broj 011/2030-570. Cene karata za meč protiv Skenderbega su 1.000 dinara za jug i sever, 2.000 dinara za istok i zapad, dok je cena za mesto u loži 6.000 dinara. Iste cene važiće i kada tri nedelje kasnije protivnik bude Young Boys.

Partizan-Skenderbeg 03

Sky Apartmani poseduju veliko iskustvo u organizovanju smeštaja za goste koji dolaze u Beograd na važne mečeve naših klubova i reprezentacije. U ponudi je nekoliko odličnih apartmana na svega 2-3 autobuske stanice od stadiona Partizana, kao i veliki broj apartmana u centru grada, odakle je moguće za 20 minuta stići do stadiona. U jedan apartman može se smestiti i do petoro gostiju, što cenu noćenja čini izuzetno povoljnom.

Foto: Partizan.rs