Tom Odell u Hali sportova 12. februara

Datum: 31-10-2018

Jedan od najcenjenijih mladih pevača na svetskoj sceni, Tom Odell, nastupiće 12. februara 2019. u hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu. Odel je već od oktobra na turneji, a poseta Beogradu biće jedan od finalnih koncerata u Evropi, pre odlaska mladog pevača na turneju po SAD. Koncert u Skoplju već je rasprodat, skoro četiri meseca unapred, a pred rasprodajom su i koncerti u nekoliko drugih evropskih prestonica, tako da naš uobičajni savet da se karte nabave ranije u ovom slučaju važi duplo.

Tom Odell nastupio je na Exit-u 2015. godine, u vreme kada je predstavljao potpunu muzičku senzaciju, budući da je njegova karijera uzletela svega dve godine ranije. Izuzetan koncert koji je održao na Exit-u samo je povećao interesovanje za potencijalni solo koncert u našoj zemlji, koji smo konačno dočekali.

Mnogo truda pre proboja

Thomas Peter Odell rođen je 1990. godine u Engleskoj i veoma rano je poželeo da piše i izvodi pesme, iako je u osnovnoj školi to krio od drugova. Nije uspeo da upiše muzičku akademiju u Liverpulu i potom je sa određenim uspehom nastupao sa bendom Tom and the Tides. Prekretnica dolazi kada ga je otkrila Lilly Alen, koje je 2011. godine skautovala mlade talente za Columbia Records. Karijera od tada poleće i 2012. godine Odell objavljuje svoj extended play „Songs From Another Love“ a ubrzo zatim i prvi kompletan album „Long Way Down“, koji je ubrzo izbio na prvo mesto UK top liste.

tom odel 02

Karte od 2.200 dinara

Sledili su albumi „Wrong Crowd“ iz 2015. godine i „Jubilee Road“ iz 2017. godine, sa koga Odell izvodi najveći broj pesama na aktuelnoj turneji. Među najpopularnijim pesmama su svakako „Another Love“, „I Know“ i „Grow Old With Me“, a budući da je Odell i dalje na početku karijere, svakako nas očekuju i brojni novi hitovi.

Cena ulaznica za koncert u februaru je 2.200 dinara za parter i 2.900 dinara za sedenje, dok smeštaj u Sky Apartmanima možete rezervisati već po ceni od 39€ dnevno.