Smeštaj za vreme uskršnjih praznika

Datum: 08-04-2014

Uskrs je jedan od dva najveća hrišćanska praznika, i rado se slavi u svakoj hrišćanskoj državi na svetu, uz mnoštvo veselih sadržaja i događaja  koje uveličava i dolazak lepšeg vremena. Po verovanju, Uskrs je dan na koji je Isus Hrist vaskrsnuo, te se ovaj pokretni praznik smatra najveselijim hrišćanskim praznikom. Ovaj praznik posebno veseli decu, zbog običaja farbanja jaja raznim bojama i tehnikama. Zato često planiramo odmor sa najbližima baš za uskršnji vikend, a neretko ih povedemo i na put – puni energije koje donosi ovaj praznik i lepo vreme!

Iako se uglavnom ne poklapaju, ove godine i katolički i pravoslavni Uskrs slaviće se 20. aprila! Ovo znači da možete već početi da planirate savršen uskršnji odmor u Beogradu. Brojne manifestacije i događaji, kao što je tradicionalno tucanje jajima na Tašmajdanu, čine Beograd metropolom koja se tog vikenda šareni kao i trpeze pravih domaćinskih domova i restorana. A naši apartmani se nalaze usred ovih šarenolikih dešavanja.

Pomoći ćemo Vam da odaberete najbolji apartman za iznajmljivanje u periodu uskršnjih praznika. Ukoliko planirate da ovaj veseli praznik provedete sa porodicom i voljenim osobama, naši dvosobni apartmani biće odličan izbor za Vas.