SEAN PAUL U BEOGRADU 22. MAJA

Datum: 03-04-2018

Iako smo nedavno izdvojili koncerte od kojih očekujemo da obeleže proleće u Beogradu, verovatno najinteresantniji koncert ove godine nije se našao na toj listi, budući da je tek nedavno najavljen. Reč je o koncertu koji će održati Sean Paul 22. maja u Hali sportova Ranko Žeravica, što je i zvanično najbitniji koncert ove godine u Srbiji ako posmatramo aktuelnu popularnost umetnika i njegov/njen značaj u svetu muzike. Iako u Srbiju često dolaze bendovi koju su zaista poznati, oni občino nisu na vrhuncu popularnosti, dok Sean Paul ima istovremeno i staru slavu i nove hitove, budući da se pojavljuje u nekim od najslušanijih pesama u proteklih godinu ili dve.

Ambasador Jamajke u svetu

Sean Paul je pevač koji je dancehall muziku, žanr srodan repu i regeu, učinio komercijalno uspešnom na globalnom planu, čak do te mere da se ovaj stil danas izjednačava sa samim muzičarem. Muzički kritičari definišua Paul-ov stil kao dancehall pop, budući da osim originalnog jamajčanskog načina pevanja uvodi i mnoge savremene elemente, međutim upravo taj spoj modernog i izvornog zvuka učionio je njegove pesme hitovima.

Kao i mnogi stanovnici Jamajke, Sean Paul je mešovitog porekla, sa precima u Evropi, Africi, Južnoj Americi i Kini! Kao mlad bio je sportista a muzikom se bavio kao hobijem, nastupajući u malim klubovima. Prve pesme sniio je 1998. godine, sa 25 godina, a na top listama se probio sa pesmama „Gimme The light“ i „Like Glue“ 2002. i 2003. godine. Do sada je izdao sedam studijskih albuma, a u novije vreme učestvovao je u stvaranju najvećih svetskih hitova kao što su pesme Rockabye (Clean Bandit), Cheap Thrills (Sia), No Lie (Dua Lipa) i mnoge druge.

Smeštaj u Beogradu

Cene karata za koncert 22. maja su 2.500 dinara za parter, 2.900 dinara za fan pit, 3.300 dinara za tribine i 3.900 dinara za VIP ulaznice. Sigurni smo da će na ovaj koncert biti veoma posećen (verovatno i rasprodat) i da će veliki broj gostiju iz drugih gradova doći da vidi i čuje jednog od najatraktivnijih muzičara današnjice. Ukoliko vam se potreban smeštaj u Beogradu, po ceni već od 39 evra dnevno po apartmanu, našu ponudu možete pogledati na sajtu skyapartmani.com