Sajmovi u Beogradu u drugoj polovini 2018

Datum: 12-06-2018

Tokom leta traje pauza na Beogradskom sajmu, međutim već od sredine septembra počinje veliki broj sajamskih manifestacija i u samo tri meseca Sajam će biti poprište najzanimljivijih izložbi u ovom delu Evrope. Sajmovi u Beogradu nisu samo prodajno orijentisani, jer su sve pristutniji i sajmovi zabavnog tipa, prvenstveno usmereni na mlađu populaciju, kao i sajmovi koji okupljaju male proizvođače, uglavnom prirodnih proizvoda, tako da je sajamski kalendar popunjen od dana do dana.

Sajmovi u Beogradu Sajam namestaja

42 udarna sajamska dana: 21.10 – 2.12.

Sajmovi u Beogradu koji privlače pažnju najvećeg broja posetioca i koji predstavljaju priliku za zaista dobre kupovine počinju u oktobru, dok je najaktivniji period od kraja oktobra do prvih dana decembra. Među sajmove koje najviše vredi posetiti, po našem mišljenju, ubrajaju se sledeći:

DEČIJI SAJAM, 5 – 7. oktobar. Sajam na kome ne morate ništa potrošiti. Deca mogu uživati u velikom broju scenskih nastupa, učestvovati u radionicama i dobiti pregršt poklona.

SAJAM KOZMETIKE, 13 – 14. oktobar. Na Sajmu kozmetike dame mogu ostvariti značajne uštede, posebno ako kupuju kozmetiku najpoznatijih brendova.

SAJAM KNJIGA, 21 – 28. oktobar. Najveći i najbolji sajam u Srbiji, prilika da kupite dobru knjigu, upoznate pisce i prelistavate nove naslove.

SAJAM NAMEŠTAJA, 6 – 11. novembar. Prilika za velike uštede prilikom opremanja enterijera, kao i za upoznavanje sa novim tendencijama, materijalima i proizvođačima iz drugih zemalja.

SAJAM SPORTA, 23 -25. novembar. U još većoj meri nego Dečiji sajam, ovo je sajam na kome možete da uživate sa decom bez potrebe da bilo šta kupite. Deca se mogu oprobati u svakom sportu i upoznati čuvene sportiste.

FESTIVAL NAUKE, 29. novembar – 2. decembar. Festival nauke najzanimljiviji je osnovcima i srednjoškolcima a posebno je koristan za maturante koji mogu saznati mnogo o disciplini koju žele da studiraju.

EXPOZIM, 29. novembar – 2. decembar. Iako je Expozim najpoznatiji kao mesto na kome se može po dobrim cenama nabaviti oprema za zimovanje, posebno je vredan zbog popusta na zimske aranžmane.

GAMES.CON, 30. novembar – 2. decembar.  Najvažnije dešavanje tokom godine za gejmersku populaciju. Prezentacije hardvera, turniri i prilika za kupovinu je ono što dovodi tinejdžere ali i one starije na Games.CON.

Sajmovi u Beogradu, Games CON

Sky Apartmani su jedan od najvećih i najstarijih ponuđača apartmana za iznajmljivanje u Beogradu, sa preko 50 apartmana u ponudi. Jedna od naših specijalnosti je organizacija smeštaja za posetioce i učesnike sajmova, zato ne oklevajte da nas kontaktirate kako bi vam predstavili našu ponudu.