Sajam turizma 2016.

Datum: 26-01-2016

Beogradski sajam još jednom otvara vrata velikoj, tradicionalnoj, turističkoj manifestaciji, sajam turizma, pod sloganom „Gde još niste bili?“ Posetiocima će biti predstavljeno više od 1.153 izlagača iz 53 zemlje sveta. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija. Zelena zemlja u srcu Europe koja pleni svojom raznolikošću: 15 slovenačkih termi, brojna skijališta, primorski gradovi i kapaciteti za kongresni turizam pružaju brojne ponude za poslovne ljude, porodice, ali i ljubitelje aktivnog odmora tokom cele godine.

U šest izložbenih hala beogradskog sajma biće predstavljene najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata. Svi žele da, na što bolji način, upoznaju publiku sa svojim atraktivnim turističkim ponudama za predstojeću turističku sezonu.

Sajam turizma 2016

Sajam turizma 2016

Značaj ovogodišnjeg Sajma turizma, pored komercijalnog segmenta, odnosno prodaje turističkih aranžmana i promocije poslovnog imidža izlagača, daje akcenat unapređenju biznisa i jačanju poslovne posete, kako je najavljeno.
Kako to praktikuju moderni evropski sajmovi, i beogradski Sajam turizma ove godine će biti orjentisan je ka povećanju broja konkretnih poslovnih dogovora ostvarenih tokom manifestacije i posredovanju u različitim vidovima poslovne saradnje među učesnicima na sajmu. Prvi deo dana tokom odvijanja sajma planiran je kao vreme za poslovnu posetu i susrete, dok će popodneva biti ispunjena zabavnim sadržajima i promocijama.

Prateći sajmovi


Sajam turizma će istovremeno pratiti još tri srodna sajma:
12. međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA
7. sajam vina BeoWine
12. sajam suvenira.

2015.sajam_turizma unutar

Sajma turizma počinje sa izlaganjem u četvrtak, 18. februara od 10 do 18h, 19. i 20. februara od 10 do 19h, a u nedelju, poslednji dan, 21. februara od 10 do 17h.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Cena parkinga je 200 dinara na sat.
Za vreme boravka u Beogradu, tokom ove turističke manifestacije, odsednite u luksuznim i pristupačnim apartmanima koje izdvajamo iz ponude: Jacuzzi studio, Superior studio ili Royal apartman.