Sajam nameštaja, 6-11. novembar

Datum: 30-10-2018

Jedna od najinteresantnijih sajamskih manifestacija, kako po izloženim eksponatima, tako po šansi za dobru kupovinu i prisustvu svetskih brendova, svakako je Sajam nameštaja, koji će ove godine otvoriti kapije 6. novembra na Beogradskom sajmu. Ovaj 56. sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije održava se paraleleno sa Sajmom mašina i alata za drvnu industriju, tako da će se na sajmu, pored kupaca, naći i veliki broj predstavnika industrije nameštaja. Sajam traje do 11. novembra u halama 1A, 2, 3, 3A i 4.

Team 7

Najbolje iz Evrope

Može se reči da Sajam nameštaja ima dva lica, što je bitan deo njegovog šarma. Sa jedne strane, tu su renomirani evropski brendovi, kao što su Arketipo, Team 7, Bora, Woak, Prostoria i drugi, čije postavke predstavljaju pravi raj za oči i remek-dela industijskog dizajna, a ciljna grupa su kupci koji su spremni da plate za ekskluzivan, moderan nameštaj, kao i kupci koji će možda jednog dana razmisliti o kupovini njihovih proizvoda i do tada ih vredi upoznati sa brendom. Sa druge strane, tu su uspešne domaće kompanije, koje se bore za prosečnog kupca ne samo kvalitetom, već i cenom, tako da tokom Sajma nameštaja kupac može uštedeti i više desetina hiljada dinara prilikom opremanja samo jedne sobe. Nije retkost da se posebno interesantni komadi nameštaja rezervišu već prvog dana sajma.

sajam nemeštaja 04

Prostoria

Nove ideje, novi dizajneri

Kao posebna atrakcija najavljena je izložba mladih dizajnera, fakulteta i škola, dok će posetioci iz struke učestvovati u radionicama i razgovorima sa poznatim dizajnerima i predstavnicima vodećih kompanija. Najuspešniji izlagač osvojiče Zlatni ključ sajma, nagradu koja uživa znatan prestiž među proizvođačima, što potvrđuje ocenu organizatora da je ovaj Sajam najvažnija godišnja izložba nameštaja u našem regionu.

sajam nameštaja 05

Arketipo

Ukoliko planirate sa posetite ovu izložbu, a ne živite u Beogradu, Sky Apartmani nude veoma povoljan smeštaj, već od 39e dnevno po apartmanu. Vidimo se na sajmu!