Sajam hedonizma u Beogradu

Datum: 09-03-2016

Sajam hedonizma se prvi put održava u Beogradu 2. i 3. aprila 2016. godine pod nazivom „Male stvari, velika zadovoljstva“. Izlagači će se predstaviti u halama 5. i 11. u organizaciji Beogradskog sajma i agencije „Block and Roll“, uz podršku Ministarstva privrede, Sekretarijata za privredu Grada Beograda i Udrženja somelijera Srbije.
Cilj manifestacije je da okupi velike i male brendove premium hrane i pića, somelijere, gastronome na jednom mestu i da pojam hedonizma približi što široj publici. Posetioci će moći da osete lepotu življenja u edukativnim radionicama, kvalitetnoj muzici tokom ovog vikenda.

Sajam hedonizma Beograd

Sajam hedonizma Beograd

Učesnici

Na festivalu će se publici predstaviti renomirani proizvođači vrhunskih proizvoda poput visoko-kvalitetnih vina, premium kafe, gastronomskih delikatesa, ekskluzivni restorani, renomirani proizvođači cigareta, uvoznici i distributeri cigara, proizvođači i uvoznici vrhunskih alkoholnih pića i drugi čiji proizvodi odišu hedonizmom.

Program


Pored izlagačkog segmenta, u okviru Sepia Festa će se održati Biznis forum, koji će okupiti predstavnike regionalnog privrednog i političkog života. U formi panela obrađivaće se aktuelne privredne i društvene teme, a organizatori će pokušati da sagledaju biznis fenomene i da kroz mini-studije slučaja ponude konkretna rešenja za izazove sa kojima se nose privredni subjekti u Srbiji.

Ekskluzivni deo programa čine dva večernja događaja – Donatorska i Gala večera. Na Donatorskoj večeri će se kroz aukcijsko nadmetanje prikupiti sredstva za Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti, dok je u okviru Gala večere predviđena dodela zahvalnica i Nagrada za najbolju društvenu-odgovornu kampanju.

Sajam hedonizma-Sepia Fest

Sajam hedonizma-Sepia Fest

Uživanje u svakom trenutku


Sepia Fest pretenduje da ovo postane tradicionalna manifestacija, koja će na jednom mestu okupiti sve relavantne predstavnike privrednog sektora iz zemlje i regiona, državne i lokalne uprave, ali i sve one koji umeju da prepoznaju kvalitet i da uživaju u svakom trenutku.
Ideja organizatora je upravo da veliča umeće življenja i da kreira ambijent u kome će svaki posetilac pronaći svoju dozu uživanja i inspiracije.

Sajam je namanjen posetiocima starijim od 18 godina, a cena dnevne ulaznice će biti 500 RSD. Organizatori pripremaju i posebne VIP karte, po ceni od 5000 RSD. Više informacija o manifestaciji možete pronaći na sajtu www.sepiafest.com.

Rezrvišite ovaj vikend da posetite april u Beogradu, obradujte sva svoja čula. Nakon eksplozije hedonizma na Beogradskom sajmu nastavite sa uživanjem u nekom od naših apartmana: Lux, Beograd i Spa apartman.