Sajam građevinarstva Beograd 2016

Datum: 31-03-2016

Sajam građevinarstva će se održati na beogradskom sajmu u periodu od 16. do 23. aprila 2016. Ovaj sajam je osnovan davne 1976. godine i održava se jedanput godišnje. U toku trajanje sajma, prva tri dana radno vreme za posete će biti 10:00 – 19:00, a poslednji dan, radno vreme će biti nešto kraće 10:00 – 17:00.
Na sajmu će biti preko 500 izlagača iz zemlje i inostranstva, a postavke će se naći u halama: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A, Hala 4, kao i na otvorenom prostoru i zauzeće površinu preko 17.000 m2.
Sajam građevinarstva je proizašao kao robna grupa Sajma tehnike davne 1975, kada se održavao u odvojenim halama u isto vereme uz Sajam tehnike. Od 1996. se održava samostalno u posebnom terminu i broj posetilaca je desetostruko uvećan.

Sajam građevinarstva - hale

Sajam građevinarstva – hale

Sajam građevinarstva u Beogradu je jedan od najpopularnijih sajmova iz ove delatnosti, poznat u regionu i ovom delu Evrope. Međunarodna potvrda značaja ovog sajma je prijem u članstvo Unije međunarodnih sajmova (UFI) u Parizu, u oktobru 1998. godine.

Zemlje učesnice na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva

Austrija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka Republika, Grčka, Holandija, Hrvatska, Italija, Kina, Kipar, Mađarska, Makedonija, Nemačka, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španija, Švajcarska, Turska i Ukrajina.
Organizatori očekuju da će Sajam građevinarsva posetiti skoro 34.000 posetilaca iz zemlje i regiona. Ako i vi dolazite u Beograd za vreme ove manifestacije, možete odsesti u nekom od naših udobnih apartmana. Rezervišite svoj apartman na vreme, jer očekujemo veliku posetu. Neki od naših apartmana koji vam stoje na raspolaganju: Superior apartman, Moskva apartman, Lux apatman i Lux studio.

Sajam građevinarstva - otvoreni prostor

Sajam građevinarstva – otvoreni prostor

Cena pojedinačnih ulaznica je 300 din, a cena grupnih ulaznica iznosi 200 din. Za grupne ulaznice, potrebno je dostaviti spisak sa preko 20 posetioca, sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica. Studenti i đaci će moći da posete sajam po ceni od 100 din, takođe uz overen spisak iz obrazovne ustanove.