Sajam automobila 2016.

Datum: 23-02-2016

5. DDOR BG CAR SHOW – Sajam Automobila u Beogradu


Beogradski sajam će tokom sedam dana, u čak 6 hala, biti domaćin prestižnog sajma automobila, u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom, kompanijom DDOR iz Novog Sada.
Izložbeno-prodajna prezentacija – Sajam automobila pod nazivom „BG CAR SHOW“ okuplja sve uvoznike i distributere putničkih automobila u periodu 17-23. marta 2016.
Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača biće predstavljena domaćoj publici i potencijalnim kupcima kroz jedinstvenu scenografiju sa unikatnim i posebno dizajniranim izložbenim prostorima opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

Sajam automobila 2016.

Sajam automobila 2016.

O bogatstvu sajamske ponude govori i najava brojnih iznenađenja spremnih za ljubitelje motocikala na sajmu Motopassion, na koji se vraćaju neki renomirani brendovi. Na drugoj strani, domaćoj javnosti i potencijalnim kupcima predstaviće se i kompletna ponuda u kategoriji lakih purničkih vozila svih svetskih proizvođača koji posluju na domaćem tržištu, kao što su FIAT, GAZ, VW, Renault, Mercedes, Peugeot, Citroen, Opel…
Ali ni to nije sve. Pored široke palete putničkih automobila i motocikala vodećih svetskih proizvođača, sa izložbama prateće industrije, delova i opreme, te šarolikih i atraktivnih pratećih programa koji promovišu novitete, posetiocima će biti ponuđeni i brojni edukativni i zabavni sadržaji, takmičarske aktivnosti, test vožnje, nagradne igre i brojna druga zadovoljstva.

Sajam automobila 2016 – Tematske celine

• Motorna vozila,
• Dizajneri i karoseristi,
• Auto prikolice,
• Benzinski i dizel motori,
• Rezervni delovi i oprem,
• Garažno-servisna i remontna oprema,
• Goriva i maziva,
• Finansijske institucije i osiguravajuća društva,
• Mediji.

5. SAJAM DDOR BG CAR SHOW

5. SAJAM DDOR BG CAR SHOW

Ako ne želite ništa da propustite iz bogate sajamske ponude, odvojite vreme, jer će vam sigurno trebati ceo dan da detaljno obiđete sve izložbene postavke, raspoređene u halama: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A, Hala 5, Hala 4.
Sajam je prvi put organizovan 2006. godine i održava se svake dve godine. Ove godine se obeležava mali jubilej desetogodišnjeg postojanja. Ako ste i vi zaljubljenik u četvorotočkaše, dvotočkaše i prateću opremu, vreme je da planirate posetu Beogradskom sajmu DDOR BG CAR SHOW 2016. Udoban smeštaj vas čeka u nekom od Sky apartmana: Silver apartman ili Lucky apartman.