Robi Vilijams na Ušću!

Datum: 06-04-2015

Koncert decenije u Srbiji i Beogradu, 17. juna,  sigurno će biti gostovanje muzičke superzvezde i najtraženije svetske pop ikone Robija Vilijamsa.

“Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju” – reči su kojima je Robi Vilijams najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu!

Robi Vilijams na Ušću – Let him entertain you!

Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji, priliku da iskuse svojevrsni „raj na Zemlji“ imaće i domaća publika na koncertu u Beogradu, kao i svi posetioci naše prestonice. SKY apartmani su tu da upotpune boravak i učine ga što prijatnijim.

Kako je i zvanično potvrđeno na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu, organizatori ovog spektakla, Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, objavili su da je i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji.

Robi Vilijams na Ušću!

Robi Vilijams na Ušću!

Naime, cene ulaznica za beogradski koncert najniže su na celoj turneji: 3.990 RSD, odnosno oko 33 evra, što je tačno trećina prosečne cene na evropskom delu turneje. Prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, počinje od danas, 6. aprila, na blagajnama Eventima.

Za najbrže fanove Robija Vilijamsa, samo do 9. aprila, u prodaju biće pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cenu od samo 3.390 RSD!

Ulaznice za spektakl na Ušću podeljene su po zonama. Ulaznica za parter A košta 4.990 RSD, za Parter B –3.990 RSD, što su najjeftinije ceni na turneji i predstavljaju najveći deo ukupnog kapaciteta od 30.000 posetilaca!

Fan pit ima dve zone, od 5.990 RSD za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Williams, po ceni od 6.990 RSD, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 RSD. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000 RSD, a mesto u Gold separeima 24.000 RSD.