Program kluba Barutana u avgustu

Datum: 25-07-2019

barutana5

Barutana, klub koji tradicionalno ima najbolje nastupe stranih zvezda u Beogradu tokom leta, kao i odličan program cele godine, je jedan od klubova koji preporučujemo svim našim mlađim gostima. U prvoj polovini leta Barutana je bila poprište mnogih dobrih žurki, a program u avgustu uključuje još tri odlična nastupa.

Roll the Drums presents Commix & DRS, 17. avgust

Serijal žurki Roll the Drums nastavlja se 17. avgusta nastupom britanskog DJ-a i producenta Commix-a, uz pratnju DRS MC-a. Nastup će imati i domaću podršku, za koju za zaduženi Rahmanee i Wikluh Sky. Commix je ranije bio trojac, koji su činili George Levings, Guy Brewer i Conrad Whittle, i u prvoj dekadi 21. veka ova ekipa je bila jedan od najtraženijih Drumm and bass DJ-eva u Evropi. Danas George Levings nastavlja sam projekat Commix, i to veoma uspešno, a najnoviji album, „Generation 1“, predstavljen je 2016. godine.  Cena karte je 790 RSD.

Kölsch, 23. avgust

Kölsch je jedan od velikana tehno scene. Kao i George Levings, to je DJ i producent srednje generacije, čija je popularnost i danas veoma velika, posebno u tehno krugovima. Nastupao je pod mnogim alijasima, bilo sam, pod imenom Ink and Needle i Rune, bilo zajedno sa drugim muzičarima. Poslednjih godina je veoma aktivan, sa tri studijska albuma od 2013. do 2017. godine, koja su dobila odlične kritike, a nose pomalo zbunjujuća imena „1977“, „1983“ i „1989“. Prošle godine Kölsch je osnovao i svoju izdavačku kuću IPSO 2018, sa sedištem u Kelnu. Budući da je reč o zaista velikoj zvezdi, broj karata je ograničen, uz cenu promo ulaznica od 890 RSD i 1290 RSD.

Stefano Noferini & HITO, 24. avgust

Barutana će u avgustu ugostiti i najpoznatije DJ-eve iz Italije i Japana. HITO je prava globalna atrakcija, prava ambasadroka svoje zemlje i jedan od najautentičnijih japanskih DJ-eva. Tokom nastupa uvek nosi kimonu, a tehno koji pušta uvek dolazi sa njene ogromne kolekcije ploča. Od 2012. godine je rezident DJ na Ibici.  Stefano Noferini pripada maloj grupi House DJ-eva i producenata čije se trake puštaju u klubovima širom sveta, uz prva mesta na mnogim top listama. Postigao je i veliki komercijalni uspeh, producirajući muziku za pop zvezde od Lejdi Gage do Bijonsi. Njegova radio emisija Club Edition je verovatno najslušanija emisija posvećena elektronskoj muzici, sa preko 15 miliona slušalaca širom sveta. Cena karata je 790 i 990 RSD.

Sky Apartmani veoma su posećeni tokom agusta, budući da je to mesec sa najvećim brojem stranih turista u Beogradu. Iz tog razloga, savetujemo da rezervaciju izvršite dve do tri nedelje unapred, a u ponudi su i apartmani u neposrednoj blizini Kalemegdana, pa time i Barutane.