Partizan – Viktoria, 1/16 finala Lige Evrope

Datum: 17-01-2018

Bliži se veliko evropsko proleće srpskog klupskog fudbala, utakmice Partizan – Viktorija Plzen i Crvena Zvezda – CSKA. Šta god da naši timovi urade, prolazak u drugi deo tkmičenja ostaće zapamćen kao veliki uspeh, a sve su šanse da će jedan od naša dva tima proći i u osminu finala ako ostanu u formi koju su demonstrirali tokom jesenjeg dela takmičenja. Partizan je izvukao za nijansu lakšeg protivnika – Viktoriju Plzen. Navijači se iskreno nadaju pobedi nad češkim timom 15. februara u Beogradu, a baš zbog solidnih šansi Partizana za pobedu, ovo je meč zbog koga definitivno vredi doći u Beorad.

Partizan - Viktorija 02

Umanjena kazna Partizanu

UEFA je prvobitno kaznila Partizan igranjem bez podrške navijača u meču sa Viktorijom zbog transparenata posvećenih Ratku Mladiću i drugih propusta na utakmici protiv Jang bojjsa, međutim kazna je preinačena u striktno novčanu, na veliku radost ljubitelja sporta, uz poruku podrške čak i od protivnika iz Češke.

Pravo preče kupovine karata za meč Partizan – Viktorija Plzen do 24. januara imaju vlasnici sezonskih ulaznica, nakon čega će početi prodaja svim zainteresovanima, a očekuje se da će karte veoma brzo planuti, između ostalog i jer su cene ulaznica veoma povoljne. Cena ulaznica za sever i jug je svega 1000 dinara, za bočne strane na istoku i zapadu 1.500 dinara, dok za najbolja mesta u centru treba izdvojiti 2.000 dinara.

Kontrola karata unutar stadiona

Ako budete dovoljno brzi i nabavite karte, morate ih čuvati tokom utakmice, jer su moguće kontrole, a gledaoci na istoku i zapadu će imati i narukvice koje će označavati na kom sektoru je mesto gledaoca. Sve karte biće izdate na ime kupca, a vlasnici su dužni da sa sobom nose i lični dokument. Još jedan novitet je to što će gledaoci sami očitavati svoje ulaznice.

Budući da se utakmica završava kasno da bi navijači koji su došli iz udaljenijih gradova krenuli na vreme kući, kao i da će pobeda Partizana kojoj se svi nadamo sigurno biti i adekvatno proslaljena uz piće, savetujemo da rezervišete seštaj u Sky apartmanima, po ceni već od 14 evra po gostu, u slučaju da četiri gosta dele apartman, 18 evra po gostu ako troje dele apartman i 25 evra po gostu ako dvoje dle apartman.