Partizan – Bešiktaš, meč za ulazak u Ligu Evrope

Datum: 21-08-2018

partizan - bešiktaš 2

Prva utakmica plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Bešiktaša igra se u četvrtak, 23. avgusta, na stadionu u Humskoj. Na meču neće biti gostujućih navijača, a isto pravilo važiće, iz bezbednosnih razloga, i kada Partizan bude gostovao u Istanbulu.

Karte za utakmicu Partizan-Bešiktaš u prodaji su od petka i budući da će ceo stadion biti otvoren za navijače Partizana, bez gostujućih navijača i bez praznih sekcija stadiona koje inače okružuju gostujuće navijače, to će biti prilika da se navijači Partizana okupe u maksimalnom broju i podrže svoj tim u ovoj teškoj utakmici.

Bešiktaš je svakako favorit, to je tim koji je prošle godine ispao u Ligi Šampiona tek u osmini finala od Bajerna. Partizan mora da pobedi u Beogradu da bi imao ikakve šanse za prolaz, a u slučaju da prođe, prvi protivnik u Ligi Evrope bi verovtno bio manje težak od Bešiktaša, tako da bi eventualna pobeda mogla da bude od ogromnog značaja. Partizan je nedavno promenio trenera, a ni Partizan ni Bešiktaš ne igraju sjajno u domaćim prvenstvima, tako da će mnogo toga zavisiti od trenutne inspiracije i forme.

Cene karata za meč Partizan – Bešiktaš

Cene karata su povoljne: 700 dinara za južnu i severnu tribinu, 1000 dinara bočne delove istoka i zapada i 1.500 za najbolja centralna mesta na istoku i zapadu. Prodaja se obavlja online putem sajta Tiketlajna i na stadionu Partizana, sve do početka utakmica.

Sky apartmani pružaju prvoklasan smeštaj u Beogradu, a gosti koji dolaze na evropske mečeve Partizana i Zvezde su naši redovni posetioci, pogotovu krajem leta kada se igraju prvi mečevi, a uz malo sreće i na proleće, u nastavku evropskih takmičenja.