Parni Valjak – 40 godina postojanja

Datum: 30-10-2015

Jedan od najpopularnijih bendova sa ovih prostora Parni Valjak, pravi veliki spektakl povodom 40 godina postojanja. Koncerti će biti održani 27. i 28. novembra.

Davne 1975. godine, Parni Valjak je održao svoj prvi koncert u Beogradu, pod nazivom „Bez struje – Live in ZKM“. Četrdeset godina kasnije obradovaće svoju publiku sa dva uzastopna koncerta. Prvi koncert „Bez struje“ će biti održan 27. novembra u Sava centru, a drugi 28.novembra pod nazivom „Elektrika“ u Hali sportova, gde je sve i počelo.

Parni Valjak - 40 godina

Parni Valjak – 40 godina

Parni Valjak će na ovaj veliki jubilej prirediti svojim vernim fanovima da mogu da uživaju u obe koncertne verzije, sve zajedno pod nazivom „Oba lica ljubavi“.

Ne propustite ovaj veliki spektakl. Beograd će ovog vikenda otvoriti vrata velikom broju fanova iz regiona, zato rezervišite svoju kartu i apartman na vreme.

Parni Valjak „Oba lica ljubavi“ – koncert za pamćenje

„Oba lica ljubavi“ – zvuči kao fraza, ali ova dva koncerta su pravi primer da Parni Valjak pravi muziku za svačiji ukus. Dva potpuno različita nastupa osvojiće srca fanova. Prvo veče će moći da uživaju svi ljubitelji balada u intimnoj atmosferi Sava centra. Drugo veče je rezervisano za one koji uživaju u malo tvrđem zvuku moćnih električnih gitara.

Tim povodom Aki, Hus i ostali članovi benda poručili su svojoj publici:

– Ovako nešto niko nikada nije uradio i sada već imamo laganu, ali slatku tremu. Jedva čekamo koncerte, a našim fanovima i svim prijateljima obećavamo sjajne nastupe. Ovo će biti jedinstveni koncerti po mnogo čemu, a i zbog toga što smo odlučili da bude samo po jedan koncert, odnosno da ne pravimo reprize kao 2012. godine kada smo imali pet rasprodatih koncerata u Sava centru. Zato, svi koji žele da slave sa nama neka požure!

Parni Valjak koncert

Parni Valjak koncert

Za ovaj bend važi da sad zvuče bolje nego ikad, Aki peva i osvaja publiku ceo koncert, na visokom nivou. Energija koju emituju se ne viđa tako često i samo retki na ovim prostorima mogu da se pohvale sa 40 godina bavljenja muzikom i koncertima.

Ulaznice će biti uskoro u prodaji, a verne fanove čekaju povoljnije cene ulaznica u promotivnom periodu, kao i popusti za paket ulaznica za oba koncerta. Fanovi mogu odsesti u nekim od luksuznih Sky apatrmana u centru grada, po veoma povoljnim cenama. Preporučujemo: Jacuzzi Studio, City Apartman i Lux Studio.