Novogodišnji vašar u Beogradu

Datum: 04-12-2015

Tradicionalni Novogodišnji vašar, 55. po redu će se održati u periodu od 18. do 30. decembra 2015. na Beogradskom sajmu.

Kao uvod u praznično raspoloženje, Beograd će biti domaćin velike svetlucave zabave za decu i odrasle, poznate kao Novogodišnji vašar, koja će se održati u periodu od 18. do 30. decembra 2015. na Beogradskom sajmu. Organizatori ove godine očekuju i do tri puta više posetilaca u odnosu na prošlu godinu, zbog promene u ceni ulaznice, jer će ulaz biti besplatan za sve posetioce.

Novogodišnji vašar u Beogradu

Novogodišnji vašar u Beogradu

Novogodišnji vašar: Program

Pogledajte šta vas sve očekuje, ako se odlučite da posetite Beogradski sajam u ovom periodu:

Hala 1
Glavna avantura se sprema u adrenalinskom luna parku koji će biti postavljen u najvećoj hali.

Hala 2
Na nivou C će uživati najmlađi posetioci. Tu će se odvijati raznovrsni dečji programi koje će voditi umetnici iskusni u radu sa decom: Leontina, Minja Subota, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić-Manda i Predrag Vuković-Peđolino

Hala 2 i Hala 1A
Biće ponuđen veliki izbor robe široke potrošnje i omiljenih brendova, novogodišnji ukrasi, pokloni i nezaobilazni novogodišnji slatkiši.

Hala 2
Ljubitelji klizanja će moći da uživaju u ledenom atrijumu, postavljenom u ovoj hali, cela dva meseca, od 1. decembra do 10. februara.

Hala 4
Da se okrepite nakon ledene avanture, svratite u Halu 4, gde će se održati Festival piva uz degustaciju različitih ukusa.

Novogodišnji vašar 2015

Novogodišnji vašar 2015

Prostor oko Beogradskog sajma biće ukrašen po ugledu na svetske metropole, raskošnim osvetljenjem, kao i ceo Beograd. Rezervišite na vreme svoj apartman u Beogradu i obavezno posetite beli grad za vreme trajanja ove bajke. Sky apartmani koje vam preporučujemo odišu toplim ambijentom i pravi su izbor za decembarski predah: Kroko studio, Relax apartman i Premium apartman.