Matador 3. marta u Hangaru

Datum: 29-01-2018
Matador BG

Matador aka Gavin Lynch

Producent i DJ Matador aka Gavin Lynch početkom marta stiže u Beograd, na opšte oduševljenje brojnih poklonika tehno zvuka u našoj zemlji. Matador će nastupiti u Hangaru 3. marta, a budući da je njegov prethodni nastup u Beogradu bio rasprodat, svima koji žele da čuju Matadora savetujemo da što pre nabave karte.

Gavin Lynch dugo je živeo u Berlinu, što mu je omogućavalo da gostuje u različitm evropskim zemlji tokom jednog vikenda, a od nedavno je ponovo u rodnoj Irskoj, gde je kao mlad imao sreću da ga čuje Richie Hawtin, koji mu je pružio priliku da se pridruži etiketi „Minus“. Kao producent sa Minus label-a, Lynch se proslavio nastupima na festivalima, uključujući i Exit. Gavin Lynch je 2014. godine osvojio je titulu najboljeg live izvođača na Ibici, gde je dugo bio resident DJ u klubu „Space“. Naredne godine osniva sopstvenu izdavačku kuću „Rukus“, jer je želeo da celokupna produkcija muzike, od idejne zamisli do objavljivanja bude pod njegovom kontrolom. Jedna od skorijih nagrada koju je Lynch osvojio je Electronic Live Performer koju uručuje DJ Awards, dodeljena 2016. godine.

Karte od 990 dinara

Matador je 2013. godine nastupio na Exit-u, a 2016. je prvi put stao pred beogradsku publiku, takođe u Hangaru. Karte su u prodaji od 24. januara na svim Eventim i GIG STIX prodajnim mestima, kao i online putem istih agenata. Promo cena karata za parter je svega 990 dinara, dok je cena VIP ulaznica 1490. dinara.

Sky apartmani predstavljaju perfektan smeštaj za sve koji dolaze u Beograd radi noćnog provoda, jer se u jedan apartman može smestiti i do šest gostiju. Još jedna dodatna prednost Sky apartmana u odnosnu na konkurneciju je to što je veliki deo naših apartmana veoma blizu Luke Beograd, gde se nalazi Hangar, kao i drugi popularni klubovi.