Lord Of The Dance – Spektakl u Sava Centru

Datum: 27-02-2018

Jedna od najvećih svetskih plesno-muzčkih senzacija, Lord Of The Dance, gostovaće u Beogradu 10. aprila u Sava Centru. Lord Of The Dance je šou koji puni dvorane gde god da se pojavi već 21 godinu, a u Beogradu nastupa svake godine već nekoliko sezona, jer se pokazalo da domaća publika obožave plesne spektakle, a Lord Of The Dance je, bez ikakve sumnje, jedan od najboljih na planeti.

Lord of The Dance je predstava koja kontinuirano evolvira a njeno aktuelno izdanje Lord Of The Dance – Dangerous Games prvi put je viđeno u Beogradu 2015. godine, što međutim ne znači da će publika ponovo gledati istu predstavu, budući da se elementi menjaju od sezone do sezone, a to se posebno odnosi na specijalne efekte, kojima je ovaj šou izuzetno bogat.

Lord Of Dance Beograd 2

Čudo zvano Majkl Fletli

Autor ove muzičko-scenske senzacije je Majkl Fletli, koji je kao igrač zaslužio mesto u Ginisovoj knjizi rekorda sa neverovatnih 35 udaraca nogama u pod u sekundi (!) a i sam šou drži jedan rekord koji možda nikada neće biti oboren: Lord Of The Dance je na Vembliju bio rasprodat najviše dana zaredom u istorji ovog objekta – čak 21 put! Ova predstava takođe drži svetske rekorde po zaradi i broju prodatih karata, a ako se pitate zašto, dođite 10. aprila u Sava Centar i saznaćete.

Cene karata su 2200, 2500, 3300 i 3500 dinara, a i pored cene koja je za naše uslove relativno visoka, veliki deo publike dolazi da vidi Lord Of The Dance više puta, jer je magija plesa neponovljiva i donosi doživljaj koji nije moguće pronaći na drugom mestu, i pored čestog gostovanja plesnih trupa u Srbiji, posebno u Centru Sava.

Lord Of Dance Beograd 3

Obezbedite karte na vreme

Sky Apartmani pozivaju vas da prisustvujete ovom nezaboravnom događaju, pogotovo ako još uvek niste imali priliku, a ukoliko vam je potreban smeštaj u Beogradu u noći između 10. i 11. aprlila (šou počinje u 20 sati), možete računati na nas, jer u ponudi imamo udobne apartmane u centru grada, po ceni već od 39 evra po danu, što je trošak po gostu (u slučaju dolaska dve ili više osoba) koji je niži od cene karte. Dok smeštaj možete rezervisati i svega nekoliko dana unapred, savetujemo da karte kupite tokom marta, jer će ulaznice skoro sigurno biti rasprodate nekoliko dana ouči gostovanja, ili će ostati samo karte za sedišta u poslednjim redovima.