Kalemegdan Summer Festival

Datum: 28-04-2015

Kalemegdan Summer Festival predstavljaju tri velika događaja tokom koja će biti organizovana u junu, julu i avgustu na Beogradskoj tvrđavi, tako da na vreme rezervišite svoj boravak u prestonici u vašim omiljenim SKY apartmanima.

Izvođači na „Kalemegdan Summer Festival“

Ljubitelje elektronske muzike očekuje prava beogradska letnja avantura koja počinje 5. i 6. juna pod nazivom Happy Life. Biće organizovan i Serbia Wonderland Festival, 2. i 3. jula, dok je za kraj leta 28. i 29. avgusta planirana velika žurka inspirisana suncem, plažom i jarkim bojama – Tropical Inn.

Happy Life

Pod sloganom „A Top Techno Spectacle“ na početku prvog Kalemegdan Summer Festival-a biće organizovana dvodnevna žurka Happy Life. Legendarni Sharam iz planetarno popularnog DJ dua Deep Dish, najavljuje spektakl na najvećem događaju ovog leta u Beogradu kao i adut iz Stokholma – Jeremy Olander.

Na otvaranju festivala 5. juna, na terenima KK Partizan, nastupiće najbolji domaći di-džejevi: legenda srpske klabing scene – Marko Milosavljević, kao i trenutno jedan od najperspektivnijih domaćih tehno di-džejeva – Speedy. Društvo će im praviti producent TKNO, di-džej trio The Suburbans, kao i Vid Marjanović, koji će se predstaviti pod novim imenom – Estray.

Cena karte za Happy Life deo Kalemegdan summer festival – a iznosi 700 RSD, dok je za paket karata za sva tri događaja Beogradska tvrđava obezbedila specijalnu cenu od 2.500 RSD, za prvih hiljadu posetilaca.

Kalemegdan Summer Festival

Kalemegdan Summer Festival

Bajkoviti projekat i najbolji muzički festival EDM muzike u Srbiji, sa najpoznatijim svetskim EDM izvođačima, Serbia Wonderland Festival biće održan 2. i 3. jula. Lineup čine Paul van Dyk, Dannic, Marlo iz Melburna i Ørjan Nilsen.

Cene ulaznica su 700, 900 i 1.100 RSD.

Tropical Inn

Noć vrelih, tehno bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve – upravo to je Tropical Inn. I uz sve to DJ dvojac, sa kojim je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano. Prvo veče 28. avgusta biće u znaku jednog od svetskih najvećih deep i tech house muzičkih etiketa – „Suara Night“ koji nam u goste dovodi njenog osnivača Coyu-a, kao i svetske zvezde ovog muzičkog pravca Tube & Berger čiji je megahit „Imprint Of Pleasure“ izdat upravo za Suara Records.

Poslednji dan, 29. avgust, rezervisan je kao besplatan dan na kome će nastupati najbolja domaća tech house i techno ekipa DJ-eva. Nastupiće Dejan Milićević i Boža Podunavac, kao i Luka Vuković b2b Ivan Radojević i Phill & Dansmore.

Cene ulaznica su 700, 900 i 1.100 RSD.

Više na event stranici.