Jason Derulo u Štark Areni

Datum: 27-09-2018

Jedan od najpopularnijih pop pevača današnjice, Jason Derulo, nastupiće 28. oktobra u Štark Areni. Derulov nastup u Srbiji biće jedan od finalnih tokom njegove evropske blic turneje, koja je počela 26. septembra, a Darulo u Beograd dolazi iz Zagreba, što je već postalo pravilo na koncertnim turnejama svetskih zvezda.

Derulo, čiji hitovi obaraju rekorde u prodaji i broju pregleda, počeo je karijeru sa 16 godina uspešnim nastupom u TV emisiji i do 19. godine bio je spreman da objavi svoj prvi album (Jason Darulo, 2010). Prvi hit bio je „Whatcha Say“ iz 2009. godine, koji je iste godine došao na prvo mesto Billboard Hot 100 top liste u SAD. Do danas je objavio je još četiri albuma, u periodu od 2013. do 2015. objavljivao je album svake godine, a po povratku sa turneje ove jeseni završiće i svoj peti album „2Sides“. Derulo će takođe uskoro objaviti i Greatest Hits album, što nije česta praksa među mladim muzičarima ali u njegovom slučaju ima smisla jer Derulo ima više nego dovoljno hitova za jedan Best of album.

Derulo, mašina za hitove

Pesme sa najvećim brojem hitova na YouTube-u su „Swalla“ feat. Nicki Minaj, „Wiggle“ feat. Snoop Dogg, „Talk Dirty“ feat. 2 Chainz i „Want To Want Me“. „Swalla“ je prebacila jednu milijardu pregleda i jedna je od 100 pesama sa najviše pregleda na YouToube-u.

Karte za koncert Jasona Derula u prodaji su još od maja, međutim još se mogu pronaći karte za sve pozicije u Areni, od najpovoljnijih karata za parter, sa cenom od 2.990 dinara, preko karta za tribine, cene od 3.290 do 3.990 i karata za fan pit, cene 3.900 dinara.

Sky Apartmani su jedna od omiljenih lokacija za boravak fanova koji dolaze na koncerte u Beogradu, prvenstveno jer se nekoliko osobe mogu smestiti u jedan apartman i jer većina ostaje samo jednu noć, tako da je trošak boravka po osobi 3-4 puta niži od cene karte za koncerte svetskih zvezda, kao što je Derulo.