Izumi budućnosti na Međunarodnom Sajmu tehnike

Datum: 10-05-2014

Ovogodišnji, 56. po redu, Međunarodni Sajam tehnike i tehničkih dostignuća otvoriće svoja vrata 12. maja i trajaće pet dana. U tih 5 dana, svoje izume predstaviće ukupno preko 500 izlagača iz raznih zemalja sveta: Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka Republika, Hrvatska, Italija, Južna Koreja, Mađarska, Makedonija, Nemačka, Poljska, Rusija, SAD, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švajcarska, Švedska, Tajvan (Narodna Republika Kina), Turska i Velika Britanija. Slogan ovogodišnje Sajma tehnike je „Korak u budućnost“, te smo sigurni da možemo očekivati interesantna izlaganja i predavanja iz raznih oblasti.

Razmena znanja i iskustva, promocija novih programa i proizvoda predstavlja već tradiciju Sajma tehnike. Radno vreme za posetioce biće od 10 do 18 časova, dok će radno vreme za izlagače biti od 9.30 do 18.30 časova. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu, zato je jedna od najbitnijih manifestacija za sve one koji se bave ili su zaljubljeni u tehniku.

Sky apartmani nude veliki broj apartmana koji se nalaze u neposrednoj blizini Sajma, te možete doći i uživati u tehničkim izumima, ili bez stresa učestvovati kao izlagač, a smeštaj će Vas čekati udaljen desetak minuta autobusom.