IRON MAIDEN u Beogradu

Datum: 14-06-2014

Najveća svetska heavy metal grupa Iron Maiden će 17. juna na Kalemegdanu napraviti pravi spektakl.  U Beograd organizovano dolaze fanovi iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, ali i iz cele Evrope i  raznih delova sveta… Da se priprema veliki spektakl govori i podatak  da je bina koja se postavlja za ovaj koncert široka čak 44 i visoka 17 metara i da će sadržati nekoliko gigantskih zavesa sa slikama koje predstavljaju različite segmente koncerta.

Iron Maiden će prvi put nastupati pod otvorenim nebom još od njihovog gostovanja u Beogradu 1981. godine, a poslednji put su kod nas imali dva rasprodata koncerta na Beogradskom sajmu 2007. i u Areni 2009. godine kada ih je slušalo i gledalo blizu 40.000 ljudi!

Iron Maiden nastavljaju da probijaju sopstvene rekorde na aktuelnoj „Maiden England“ turneji po broju prodatih karata, a i za koncert u Srbiji vlada veliko interesovanje širom zemlje i regiona, pa su ulaznice za Fan Pit rasprodate pre više od tri meseca pred koncert! Karte se mogu naći na blagajnama Eventima.

Ukoliko dolazite na ovaj muzičko-scenski rok spektakl, Sky apartmani Vam nude luksuzan smeštaj u blizini Kalemegdana. Neki apartmani u našoj ponudi su toliko blizu mesta događanja da ćete možda čuti Maidene kako pevaju i dok izlazite na ulicu.