FINAL FOUR 2018

Datum: 29-03-2018

Final Four Evrolige ove godine igraće se u Beogradu, u Štark Areni, od 18. do 20. maja. Iako se Zvezda nije probila do završnog takmičenja, te nećemo imati priliku da bodrimo naše košarkaše, ipak je reč o najvećem sportskom događaju u Beogradu, ne samo po kvalitetu timova koji se takmiče, već i po složenosti organizacije.

U finalu Evrolige naći će se Fenerbahče, Žalgiris, Real i CSKA. Branilac titule je Fenerbahče. U mečevima polufinala sastaće se Fenerbahče-Žalgiris i CSKA-Real.

Final Four 2

Četiri najbolja tima, pobednici plej-of mečeva, dolaze u Arenu, gde će se igrati četiri utakmice – dva polufinala, utakmica za treće mesto i finale. To je 31. put od kako se završni turnir igra u ovom formatu, a domaćini su po pravilu gradovi iz kojih dolaze ekipe koje igraju Evroligu. Štark Arena, sa kapacitetom od 18.386 mesta, potpuno odgovara utakmicama ovog kalibra, a specijalno za Final Four u Areni će biti postavljen centralni semafor (tvz. kocka), kao i snažno ozvučenje.

Final Four 3

Karte se brzo prodaju i pored visoke cene

Cene ulaznica za Final Four odgovaraju kvalitetu i važnosti mečeva koji će se igrati u Beogradu, i kreću od 149e za dve utakmice polufinala do 359e za sve utakmice. Karte se veoma brzo prodaju, i ako želite da birate mesto, a posebno da kupite neke od jeftinijih karate, poželjno je da ih nabavite što pre. Sve VIP ulaznice već su prodate i pored paprenih cena, što dodatno govori o prestižnosti takmičenja.

Sky Apartmani obezbedili su za sve goste Beograda koji dolaze na Final Four smeštaj koji odgovara nivou takmičenja – uključujući luksuzne apartmane veće i manje površine na lokacijama koje su na svega desetak minuta automobilom od Arene, uz cenu smeštaja sa sve dane koja je daleko ispod cene ulaznica.