Evroliga: Crvena zvezda – Panatinaikos

Datum: 10-03-2016

Prodaja karata za utakmicu Crvena zvezda Telekom – Panatinaikos počela je u sredu na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i Republici Srpskoj.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju sutra, 11. marta, meč 10. kola TOP 16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa u najvećoj srpskoj dvorani „Kombank Areni”.

Crvenu zvezdu ponovo očekuje veliki organizacioni izazov, nakon mečeva sa Strazburom, Fenerbahčeom u „Kombank Areni” i utakmice koju je Crvena zvezda, kao domaćini sa Anadolu EFES-om igrala u Vršcu. Utakmica sa Panatinaikosom je vrlo važna za ambicije kluba da napravi korak više i plasira se u TOP 8 Evrolige.
Ponosni smo na atmosferu koju su navijači pravili na mečevima sa Realom, Himkijem, Lokomotivom u dvorani „Aleksandar Nikolić”. O tome se i dalje prepričava širom Evrope, ali sada sa našim pristalicama želimo da ponovo pokažemo, da možemo da napunimo „Kombank Arenu” do poslednjeg mesta i stvorimo atmosferu koja će pomoći našim igračima da stignu do pobede.

Crvena zvezda

Crvena zvezda

Cene karata:


Nivo 400 – 700 dinara
Nivo 200 – Tribina sever – 800 dinara
Nivo 200 – Tribina A,B,C i D (uglovi) – 1100 dinara
Parter B – 1000 dinara
Parter 4 – 1000 dinara
Nivo 200 – Lože jug – 1600 dinara
Court seat (sedište pored terena) – 10.000 dinara
Sky box – 5.000 dinara (po sedištu)

Organizatori planiraju da atmosfera za vreme ovog meča ide do usijanja, zato će se svi vlasnici sezonskih i dnevnih karata za lože (plave, bele i lože), nalaziti u sektoru Nivo 200 lože jug (ulaz sa autoputa).
Utakmica sa Panatinaikosom na programu je 11.marta, a kao gost crveno-belih posetiće je i prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu.

Crvena zvezda - Panatinaikos

Crvena zvezda – Panatinaikos


Crveno-beli su pozvali navijače da dođu u najveću srpsku dvoranu i da je ispune do poslednjeg mesta.
Statistika kaže da je Crvena zvezda za tri sezone odigrala 13 utakmica u Kombank Areni, a ostvarila šest pobeda, dok je u “Pioniru” na 13 mečeva ostvareno čak 10 pobeda.

Za goste iz unutrašnjosti imamo u ponudi veliki broj luksuznih apartmana: Terazije apartman, Francuska apartman, Balkanska apartman.