Evroliga: Crvena zvezda – Bajern

Datum: 14-12-2015

Gostovanje turskom Fenerbahčeu, u petak 11. decembra Zvezdi je donelo poraz, ali i motiv da pred svojom publikom 18. decembra da svoj maksimum i ne razočara pristalice crveno-belih.

Navijači nisu išli u Tursku na gostovanje Fenerbahčeu, zbog nesreće koja se prošle godine desila u sukobu sa pristalicama Galatasaraja, kada je nastradao navijač crveno-belih Marko Ivković.

Poslednje kolo prve faze Evrolige u grupi A i odlučujuća utakmica za plasman Crvene zvezde u Evroliga Top 16, duel sa minhenskim Bajernom, odigraće se u hramu košarke, Hali Pionir.

Evroliga: Nebojaša Čović

Evroliga: Nebojaša Čović

Pobedom u ovom meču, koji je zakazan za 18. decembar u beogradskoj Hali Pionir, crveno-beli bi obezbedili učešće u top 16 fazi Evrolige, drugu godinu za redom. U ovoj dvorani je Zvezda već porazila Real Madrid i Himki u sjajnoj atmosferi, a posle pobede nad Himkijem, odlučeno je da će utakmica ipak biti odigrana u Pioniru, iako je i Beogradska Arena bila u opticaju zbog važnosti utakmice. Navijači se pozivaju da daju podršku ekipi u Evroligi, kao što su i do sad činili, u pozitivnoj atmosferi.

KK Crvena Zvezda će na vreme obavestiti sve ljubitelje crveno-belih o početku prodaje karata, kao i svim pripremama i merama opreza za jednu od najbitnjih utakmica u prvoj fazi takmičenja.
Utakmica sa Bajernom je na programu 18. decembra 2015. od 19 časova.

Evroliga: Hala Pionir

Evroliga: Hala Pionir

Rezervišite na vreme svoje karte i apartman u Beogradu, kako ne biste propustili ovaj košarkaški spektakl. Naša preporuka za smeštaj su udobni Sky apartmani za iznajmljivanje: Beograd Apartman, Moskva Apartman, Terazije Apartman, Francuska Apartman i Dositejeva Apartman.

Evroliga: Dalji tok takmičenja u grupi A

GRUPA A – EVROLIGA
10. KOLO (17. i 18. decembar 2015):

Četvrtak – 17. decembar 2015:
17.45 Himki – Fenerbahče
20.45 Real Madrid – Strazbur

Petak – 18. decembar 2015:
19.00 Crvena zvezda – Bajern Minhen