Eros Ramazzotti u Štark Areni

Datum: 10-09-2019

eros arena

Pevač koga ne treba posebno predstavljati, legendarni Eros Ramazzotti, posetiće Beograd 24. septembra u okviru Vita Ce N’è svetske turneje. Ramazzotti, hit-mejker već 35 godina, na ovoj turneji predstavlja svoj 14. studijski album, uz preko 100 koncerata širom sveta. Legenda italijanske muzike nastupiće u Štark Areni, na jednom od najvećih koncerata ove sezone u Beogradu.

Pevač za festivale

Eros Ramazzotti oduvek je bio pevač koji voli scenu i koga je najbolje slušati uživo. Njegov veliki proboj dogodio se 1984. i 1985. godine na festivalu u Sanremu, a karijeru je gradio na koncertima u Evropi, gde je stekao veliku popularnost još u mladosti, posebno u Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Francuskoj i Holandiji. Budući da, osim na italijanskom, peva i na španskom, Ramazzotti je izuzezno popularan u Španiji i zemljama Latinske Amerike.

Od ploča do Spotify-a

Italijanski pevač je i apsolutni rekorder po broju prodatih albuma, sa preko 60 miliona prodatih kopija na najrazličitijim nosačima zvuka. Njegovi BEST OF albumi su se posebno dobro prodavali u momentu izlaženja, jer su obuhvatali veliki broj remasterovanih numera i pesama na kojima gostuju drugi velikani svetske scene, kao što su Carlos Santana ili Ricky Martin. Eros Ramazzotti pokazao se i veoma vešt u korišćenjju novih tehnologija, poput najave novih albuma na Facebook-u i opcije za preorder albuma na Spotify platformi. Upravo preko ove platforme Ramazzotti je prodavao svoj najnoviji album, a to je retkost za muzičare koji sviraju već četiri decenije.

Svoj 14. studijski album, Vita ce n’è, Ramazzotti je objavio u novembru prošle godine. Jedan od gostiju na albumu je Luis Fonsi, a album se već prve nedelje kada je objavljen našao na prvom mestu italijanske liste albumu – još jedan dokaz da njegov talenat ne bledi.

Cena karata

Cena karata za koncert koji će Eros Ramazzotti održati 24. septembra u Beogradu je 3.600 dinara za parter i 4.900 dinara za redove u parteru bliže bini. Sky Apartmani imaju odličnu ponudu tokom septembra, jer nema velike gužve i gosti mogu birati među preko 50 apartmana.