Nova godina – doček u klubovima

Datum: 11-12-2017

Pored preko 200.000 ljudi na ulicama, u novogodišnjoj noći u Beogradu će oko 100.000 gostiju slaviti u više od 1000 objekata. Doček u klubovima je definitivno najatraktivnija opcija, a mi smo izdvojli nekoliko lokacija za koje smo sigurni da garantuju dobar provod.

doček u klubovim 2

Foto: facebook.com/dragstorplay

Splavovi i dalje najpopularniji

Klub Dragstor Play veoma je interesantan ove godine jer je cena karte već od 20€, a nastupaju Loco Band i DJ LO. Kombinacija veoma popularnog cover benda i DJ-a koga publika dokazano voli najavljuje dobar proved, posebno jer Dragstor posećuje publika obožava izlaske i zna kako da se provede – onaj deo mladih koji doslovce žive noćni život. Dobra opcija je i zakup barskog stola, jer je cena 50€, a u cenu je uključena i flaša žestokog pića.

Klub Sugar and Spice u Hotelu Jugoslavija jedan je najmodernijih novijih beogradskih klubova, velike površine i opremljen brojnim vizuelnim efektima. U novogodišnjoj noći nastupiće JackPot bend koji svima popularnu domaću muziku, ali je od benda možda interesantnija DJ Inna iz Švedske, specijalista za RnB i latino hitove. Puštaće se i klasična klupska muzika a Sugar and Spice preporučujemo svima kojima je otvoren šank nešto što je obavezno za doček u klubovima, jer je neograničena konzumacija pića uključena u cenu od 29€.

Jedan od najpopularnijih beogradskih splavova, River, primeniće sličan koncept, sa muzikom iz 90-ih koju uvek volimo da slušamo, a kao dodatak tu su RnB i house, kao i domaći zvuk za koji su zaduženi Damir Čičić i Ivana Krunić. I na ovom splavu u cenu karte uračunata je neograničena konzumacija pića, sa cenom od 32€ po osobi, a ono što je dodatni argument za River je podatak da će biti i hrane za sve goste, što znači da će vas 1. januara definitivno manje boleti glava.

doček u klubovima

Foto: kasinabar.rs

Besplatno piće je norma

Ako tražite nešto između dočeka na kome nastupaju bendovi za koje niste sigurni da ste čuli i skupih dočeka u hotelima, onda je jedno od dobrih srednjih rešenja Kasina na Terazijama. U ovom poznatom klubu u samom centru pevaće Ana Nikolić, a cena dočeka je 60€. U cenu je osim pića uračunata i hrana, a najisplativije karte su one od 70 evra za barskim stolovima uz samu binu. Kasina je idealno mesto za proslavu Nove godine za sve koji žele da prošetaju centrom u ponoć i potom se vrate na doček, a verovatno je da neće biti prebukirano.

Splav Blaywatch je sinonim za doček u klubovima, a ovo mesto nekoliko puta izlazilo i vraćalo se u modu a sada je ponovo hit, jer između ostalog ima novi enterijer i ozvučenje. Za proslavu nove 2018. godine Blaywatch je obezbedio besplatno piće, uključujući i koktele, sve po ceni od 26€ , ili nešto više ako želite separe ili barski sto. Tu su i premium opcije u VIP i kraljevskim separeima za preko 10 osoba sa stranim pićima, po ceni od 220 i 300 evra. Što se muzike tiče, nastupaju Katarina i Galliano bend, kao i DJ-evi.

Semafor žurka je jedini tip novogodišnje zabave koji se ne vezuje za konkretan klub već se radi o događaju, koji je vremenom evoluirao i održava se neprekidno 13 godina. Na semafor žurkama svaki gost bira da li će nostiti narukvicu crvene, žute ili zelene boje, čime daje signal osobama suprotnog pola da ne pokušavaju, pokušaju ili obavezno pokušaju da se upoznaju. Semafor žurka prepoznatiljiva je i po više stage-ova, njih čak šest, na kojima se pušta sve od elektronike, preko roka do domaće muzike. Cena karte je 30€, uz popust ako se priključite humanitarnoj akciji i donesete slatkiš ili igračku za decu.

doček u klubovima

Foto: facebook.com/huahuasplav1983

Karte za doček već od 15 Eur

Ako ste ipak raspoloženi provod na vodi, opcija koju ne treba ignorisati je splav Hua Hua. Ovde je reč o splavu koji je boemskog tipa, što u savremenom rečniku znači da prima klijentelu koja je više tu da pije i da peva nego da bude viđena i sutra osvane na društvenim mrežama. Nastupiće bend Taboo, koji će goste zabavljati tokom čitave noći, a paketi su napravljeni kako za one koji žele da jedu u piju, tako i za one kojima je potrebna samo karta, u kom slučaju je cena svega 15 evra. Svi gosti dobijaju i meze. Piće će se plaćati, ali po standardnim cenama splava.

Iako je naša sledeća preporuka hotelski doček a ne doček u klubovima, vredi pomenuti i program koji je pripremio hotel Crowne Plaza, mada je i ovde ostvaren balans između dobre zabave i kulturne atmosfere, budući da su stolovi kombinovani – barski i restoranski, kao i da nastupa Tropico Band. Ovaj doček preporučujemo ne samo onima koji vole njihove pesme već i svima koji žele da uživaju u hrani, a ne samo da prezalogaje nešto, kao što će biti slučaj na većini drugih proslava. Cene variraju od 50€ do 150€ po osobi, tako je u ovom slučaju hotel sasvim konurentan splavovima i klubovima.

Sky apartmani su uglavnom popunjeni za Novu godinu, međutim poneko mesto još je moguće pronaći, posebno ako dolazite u manjim grupama ili u parovima. U svim drugim terminima sem oko Nove godine gosti mogu da biraju između više desetina apartmana, a naš je savet da Beograd u najskorijoj budućnosti posetite makar jednom za Novu godinu (možda baš ovu) i jednom tokom toplih meseci, kada mesta za izlaske takođe rade punom parom.