Doček 2020. u Beogradu

Datum: 29-11-2019

Doček nove 2020. godine na beogradskim ulicama biće na nivou koji početak nove decenije zaslužuje. Beograđane i njihove goste očekuje više paralelnih programa, koji počinju prvog decembra i traju do 15. februara. Naziv sveukupne manifestacije je Beogradska zima, a ključni događaji su serija novogodišnjih koncerata ispred Narodne skupštine, 30. decembra i  31. decembra, filmski program na Trgu Nikole Pašića, zatim programi za decu u na Trgu republike, u Ulici otvorenog srca i na drugim lokacijama, kao i više kraćih programa na ukupno 18 lokacija u gradu. Posle 1. janura Beogradska zima nastavlja se proslavom Božića i Srpske nove godine. Ove godine biće realizovano preko 700 sati programa, a jedan značajan deo odigraće se u perifernim gradskim opštinama, kako bi se novogodišnja atmosfera raširila po celoj teritoriji grada, što će najviše značiti deci iz rubnih opština.

Koncerti isrped Skupštine

docek 2020 brena

Lepa Brena uvešće nas u 2020. godinu

Po proverenom receptu, dve koncertne večeri na platou ispred Narodne Skupštine donose potpuno različite muzičke doživljaja. Za 30. decembar pripremljen je nešto urbaniji line-up, a nastupiće Vuk Mob, Angelina, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Senidah, Cobi, Rasta i MC Stojan. Program počinje oko 21 sat i traje do dva sata posle ponoći. U novogodišnjoj noći nastupiće domaći izvođači koje voli i uvek rado sluša ne samo beogradska publika, već i brojni gosti Beograda, kojih će, kao i svake godine, biti barem 20.000. Nastupiće Saša Kovačević, Maja Berović, Lepa Brena i Kiki i Piloti, a program takođe traje do dva sata posle ponoći.

Trg otvorenog srca

Posebno bogat program odigravaće se na Trgu Republike. Nedavno renoviranje trga učinilo ga je pogodnim i za obimnije programe, a svakog dana od 1. decembra, program će se odvijati u kasnim popodnevnim časovima i uključivaće predstve, nastupe dečijih ansambala, edukativne filmove, radionice i još mnogo toga. Vikendima će sadržaj biti posebno bogat i trajaće od 12 do 18 sati, uz razne igre, animaciju i goste.

Trg bajki

Plato ispred opštine Zvezdara postao je veoma popularna lokacija za dečije manifestacije, a ove godine pripremljena je posebno bogata ponuda, uz najrazličitija dešavanja svakog dana od prvog decembra. Program će se sastojati isključivo od igranja, čitanja i radionica na temu bajki, a prilagođen je nešto mlađoj deci u odnosu na program na Trgu Republike.

Smeštaj u Beogradu, Nova godina

Sky apartmani uglavnom su rezervisani za period oko Nove godine, uz još samo nekoliko preostalih apartmana. Ne oklevajte da nam se javite ako vam je potreban kvalitetan i povoljan smeštaj u centru grada tokom praznika, jer uvek uvek postoji mogućnost da ćemo moći da obezbedimo aparatman baš u danima za koje ste vi zainteresovani.