CRVENA ZVEZDA – YOUNG BOYS, KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Datum: 15-08-2019

Pobeda protiv Kopenhagena izvojevana je posle 11 serija penala

Prvaka Srbije deli samo još jedna stepenica od ulaska u Ligu šampiona. Protivnik je Young Boys, a koji od dva tima ide u Ligu šampiona a koji u Ligu Evrope, odlučiće utakmice 21. avgusta u Bernu i 27. avgusta u Beogradu. Mečevi već privlače veliku pažnju javnosti, ne samo zbog šanse da Zvezda dočeka i treće proleće u Evropi, već i jer je domaća javnost željna pobede, koja bi pomogla do zaboravimo nezasluženi poraz od Švajcaraca na Svetskom prvenstvu.

Utakmice protiv Young Boys-a igrači i navijači Zvezde dočekuju sa mnogo optimizma, budući da se Zvezda odlično pokazala protiv Kopenhagena, koji je konačno poražen posle 11 serija penala. I pored prolaska na penale, crveno-beli ostavili su veoma dobar utisak i čini se da mogu pobediti i Švajcarce, iako su kladionice nešto naklonjenije Zvezdinom protivniku. Crvena Zvezda je pre 15 godina igrala sa timom iz Berna, takođe u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uspešno eliminišući Švajcarce.

Mogući protivnici u Ligi Šampiona

Na stadion Rajko Mitić za meč Crvena Zvezda – Young Boys stiže i VAR tehnologija, koju je obezbedila UEFA. Ukoliko Zvezda prođe dalje, kompletan sistem ostaće na našem najvećem stadionu. Ako se meč Crvena Zvezda – Young Boys završi povoljno, već dva dana kasnije, 29. avgusta, saznaćemo ko će biti rivali u Ligi Šampiona, a jedan od protivnika Zvezde mogao bi biti i zagrebački Dinamo. Ostali parovi poslednjeg kruga kvalifikacija su Dinamo – Rozenborg, Kluž – Slavija, APOEL – Ajax, LASK, Briž i Olimpijakos – Krasnodar.

Sky Apartmani su idealan smeštaj za navijače koji dolaze da gledaju meč Crvena Zvezda – Young Boys, uz odlične lokacije u centru, sa kojih se lako stiže do stadiona. Biće nam drago da ugostimo i navijače Young Boys-a, za koje je ovaj meč odlična prilika ne samo da bodre svoj tim, već i da obiđu Beograd u najlepše doba godine.