C. Zvezda – Liverpul, šansa za iznenađenje?

Datum: 28-10-2018

Crvena Zvezda dočekuje Liverpul u četvrtom kolu Lige šampiona 6. novembra u Beogradu. Meč dolazi posle dva loša rezultata Zvezde, jer iako je malo ko očekivao da će Zvezda osvojiti bodove na gostovanjima u Parizu i Liverpulu, razlika od ukupno devet golova u dve utakmice bila je hladan tuš za navijače i oslabile nade za kvalifikaciju Zvezde bilo u narednu fazu Lige šampiona bilo u Ligu Evrope. Ipak, gostovanje Liverpula u Beogradu i može biti utakmica koja će vratiti Zvezdu u nadmetanje barem za treće mesto u grupi.

Na gostovanju u Engleskoj videli smo da razlika u igri nije tako velika da ne može biti negirana prednošću domaćeg terena i nešto boljom odbranom. Čak i ako bude četvrta u grupi, bilo bi dobro da Crvena Zvezda bude neporažena na domaćem terenu, što je još jedan razlog da maksimalno bodrimo našeg šampiona 6. novembra. Crvenoj Zvezdi odgovara da Napoli 6. novembra pobedi Pari Sen Žermen, jer ako bi Zvezda uspela da osvoji bod protiv Liverpula ili Napolija i ako bi PSG potom izgubio i od Liverpula, naš prvak borio bi se u poslednjoj utakmici za treće mesto protiv parižana. U teoriji, moguća je čak i borba za drugo mesto, ali to je ipak malo verovatno.

Smeštaj za navijače

Karte za utakmice Crvene Zvezde u Beogradu u okviru Lige šampiona prodavale su se u paketu,ž za sva tri meča, i ako ste vi jedan od srećnih vlasnika kompleta karata i dolazite u Beograd 6. novembra na meč protiv Liverpula i 11. decembra na meč protiv Pari Sen Žermena, pozivamo vas do budete gosti Sky Apartmana, kao i da smeštaj za oba dana rezervišete unapred, posebno ukoliko želite neki od apartmana u blizini Hrama Svetog Save ili Slavije, od kojih se može lako i peške stiči do stadiona Rajko Mitić. Cena smeštaja je od 39 evra po danu, a jedan apartman može deliti više gostiju. Vaš boravak u Sky apartmanima može biti prilika i da povedete članove porodice koji neće ići na utakmicu, jer se cena apartmana samo neznatno razlikuje kada u njima boravi samo jedan gost i kada boravi više gostiju.