CDE 2020, petodnevna novogodišnja žurka

Datum: 27-11-2019

Central Dance Event 2020, skraćeno CDE 2020, je mini festival elektronske muzike koji će se u danima uoči Nove godine održati u Hangaru (pristanište Beograd). U Sky apartmane sve češće stižu fanovi elektronske muzike, posebno kada su u pitanju višednevni događaji, a CDE proflilisao se poslednjih godina kao najveći događaj tog tipa u Beogradu.

cde hotsince

Hot Since 82

Odličan line-up i povoljne cene

Plesni spektakl u Hangaru otvara Deep Tech House zvezda Hot Since 82, DJ iz Velike Britanije, nosilac DJ Awards nagrade za najboljeg novog DJ-a iz 2013. godine. Za ovog DJ-a vezana je i veoma zanimljiva anegdota. Budući DJ Daley Padley prisustvovao je žurci na Ibici kada je iz tehničkog razloga muzika stala. On je priključio svoj telefon na ozvučenje i pustio vlastiti rad, koji je publika odlično prihvatila, i tako je počela njegova DJ karijera. Cena ulaznica za Day 00 je 1190RSD za regularnu kartu i 1690 za VIP kartu.

Dve noći pre dočeka Nove godine, 28. decembra, nastupiče čuveni Chris Liebing, jedan od starih tehno asova. Ovaj nemački DJ zaslužan je za nastanak frankfurtske dance scene 1990. godine, a čak i trideset godina kansnije ne gubi želju za nastupima, uz obavezna pojavljivanja na svim najvećim tehno žurkama u Evropi. Cena karata je 990RSD za regularnu ulaznicu i 1490RSD za VIP ulaznicu. Za ovaj događaj očekuje se posebno veliko interesovanje, tako da savetujemo što raniju nabavku karata.

Sledeće večeri u Hangradu, 29. decembra, nastupa Deborah De Luca iz Italije, a potom i ukrajinski duo ARTBAT. Deborah De Luca je predstavnica mlađe generacije DJ-eva, a njena muzika predstavlja mešanje velikog broja pravaca. Deborini nastupi su uvek drugačiji, a u Beogradu je nastupala prošle godine, na veliko zadovoljstvo publike u Barutani. Dou ARTBAT čine dva iskusna ukrajinska DJ-a, koji su od 2017. godne stekli svetsku popularnost i uživaju top pozicije na hit listama i u download sekcijama popularnih muzičkih sajtova. Cene karata su 1190 i 1690RSD.

cde deborah

Deborah De Luca

Novogodišnja žurka CDE 2020

Veče pred doček Nove godine, 30. decembra, na CDE 2020 nastupa belgijanka Charlotte de Witte, još jedna mlada umetnica koja je izuzetno tražena na podijumima širom Evrope. Njena muzika je takođe tehno, ali u specifičnom mračnom ritmu, a domaća publika pamti je i sa ovogodinjeg Exit festivala. Cena karte za Day 03 su 1190RSD za regularnu i 1690RSD za VIP kartu.

Novogodišnja žurka u Hangradu je verovatno jedan od najboljih novogodišnjih dočeka koji možemo predložiti našim gostima, jer su cene identične kao i drugim danima, a nastupiće kanadski muzičar i DJ Tiga. Već tri decenije Tiga važi za jednog od lidera u elektronskoj muzici zapadne hemisfere, a samo svojim hitovima mogao bi da ispuni kompletno novogodišnje veče, tako da je dobar provod zagarantovan.