Budite MAD in Belgrade u pravom apartmanu

Datum: 08-04-2014

Godinama je noćni život Beograda poznat širom sveta. Festival „MAD in Belgrade“ pridružiće se ove godine brojnim festivalima, događajima i žurkama koji Beograd čine prestonicom dobre zabave u Evropi. Tokom dva dana trajanja festivala, 24. i 25. maja 2014. godine nastupiće više od 100 svetskih i lokalnih izvođača, u cilju da naprave 48 sati neprekidne zabave i dobrog provoda!

Festival će se održati u parku ispred Muzeja Savremene umetnosti na Novom Beogradu, što daje još jednu dimenziju posebnosti događaju – dve vesele bine, MAD DOG i CRAZY RABBIT svoje mesto su našle među skulpturama savremene umetnosti. Žurka će se noću preseliti i na poznate splavove koji krase beogradske kejeve.

Sky apartmani nude Vam smeštaj tokom ova dva dana festivalskog ludila na Novom Beogradu – svi apartmani za iznajmljivanje iz naše ponude nalaze se u centru grada, odakle Vam je do Muzeja Savremene umetnosti potrebno 10 minuta prevozom, tako da ćete lako iz mirnog centra uploviti u uzbudljivu žurku sa druge strane reke. Četvorosobni apartmani iz naše ponude idealni su za velike grupe, jer znamo da je najlepše uživati u festivalu kada se okupi veliki broj prijatelja.