Beogradski sajam kozmetike 2016.

Datum: 25-03-2016

“Dodir Pariza”, 27. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, lepote, estetike i zdravlja, najveći bjuti sajam na području Jugoistočne Evrope, održava se 9. i 10. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu u hali 2.
Sajam kozmetike je prvi put je organizovan 2003. godine i od tada se tradicionalno održava dva puta godišnje.
Učesnici su najavili da će posetioci sajma kozmetike moći da uživaju u postavkama skoro 200 izlagača iz zemlje i inostranstva. Sajam će za posetioce biti otvoren oba dana od 10h do 20h.

Sajam kozmetike Beograd

Sajam kozmetike Beograd

U sklopu kongresnog dela sajma biće organizovane raznovrsne aktivnosti, kongresna pradavanja, treninzi i savetovanja u trajanju od 25 do 50 minuta. Treneri renomiranih frizerskih kuća će predstaviti najnovije tehnike farbanja, šišanja i nadogradnje kose na živim modelima. Šminkeri će prestaviti najnovije trendove scenske šminke i body art-a.
Na sajmu će biti izloženo mnoštvo proizvoda čije cene i kvalitet izloženih brendova variraju od pristupačnih do gotovo luksuznih.

Sajam kozmetike - izlagači

Sajam kozmetike – izlagači

Sve više izlagača predstavlja linije za negu kose, lica i tela koji se proizvode od prirodnih sastojaka i na taj način vode računa o optrošačima koji žele da smanje unos štetnih materija u organizam.
Beogradski „Dodir Pariza” spada u najveće sajmove lepote i kozmetike u Evropi, zajedno sa bolonjskim Cosmoprofom i moskovski Intercharmom „Dodir Pariza” ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

April u Beogradu – sajam kozmetike

Sajam „Dodir Pariza” je sjajna prilika za sve dame, koje vole da prate nove trendove, da provedu jedan dan na beogradskom sajmu i uživaju u ponudi, aktivnostima i predavanjima koju su nam izlagači pripremili. April u Beogradu je pravo vreme kad treba da poklonite sebi jedan lep vikend u prestonici i uživate u navećim kozmetičkim dostignućima. Veče iskoristite za posetu nekog od uzbudljivih mesta za izlazak i zabavu ili jednostavno uživajte u glamuroznim ulicama glavnog grada. Odsednete u jednom od luksuznih apartmana koje izdvajamo iz naše bogate ponude: Silver apartman, Premier apartman i Superior studio.