Beogradski SAJAM AUTOMOBILA 2015.

Datum: 18-03-2015

52. međunarodni salon automobila biće održan na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta, a na njemu će se predstaviti oko 400 izlagača iz 26 zemalja.

Pod kupolama Beogradskog sajma biće predstavljeno oko 50 premijera. Očekuje se da će najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze direktno sa ženevskog salona automobila.

Ovogodišnji sajam biće održan pod sloganom „Mesto na kom muškarci plaču od sreće“, a posetiocima će se predstaviti proizvođači, uvoznici, distributeri svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.

Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu biće održan i Međunarodni sajam motocikala. Sve ljubitelje dvotočkaša i četvorotočkaša veoma raduje ovo dešavanje, a SKY apartmani su tu da im ulepšaju boravak u prestonici.

I ove godine za posetioce su pripremljene nagradne igre i takmičenja, a glavne nagrade za najsrećnije i najuspešnije biće dva automobila.

Radno vreme Salona automobila je od 10.00 do 20.00 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 RSD, za grupne posete 200 RSD, dok ulaznice za grupe đaka i studenata koštaju 150 RSD.

Cena parkinga po satu je 100 RSD.

U četvrtak 26. marta biće održan takozvani „porodični dan“ kada će po ceni od 500 RSD na sajam moći da uđu roditelji zajedno sa decom do 16 godina starosti.