BelRE Sajam nekretnina i investicija

Datum: 12-05-2014

Belgrade Real Expo ili BelRE je sajam nekretnina i investicija koji na jednom mestu okuplja investitore iz zemlje i inostranstva, ključne eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, glavne izvođače, konsultante, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina, kao i krajnje korisnike. Ovogodišnji Sajam, deveti po redu, održaće se na Beogradskom Sajmu od 14. do 16. maja 2014.  BelRE omogućava izlagačima i posetiociima da predstave i promovišu svoju firmu ili proizvod, pronađu poslovne partnere, i na jednom mestu nađu najnovije i najrelevantnije informacije o mogućnostima za investiranje u Srbiji.

U izložbenom delu predstavljaju se projekti izgradnje stambenih i poslovnih kompleksa, industrijskih zona, projekti obnovljivih izvora energije i razvoja poljoprivrede. Konferencijski program je posvećen najnovijim trendovima u izgradnji i upravljanju projektima, potencijalima za investiranje, analizi tržišta, ponudi i potražnji.

Ukoliko ste jedan od izlagača ili posetilaca Sajma nekretnina, Sky apartmani za Vas imaju udoban i povoljan smeštaj, odlično povezan sa Beogradskim Sajmom, te ćete lagano i jednostavno doći do Sajmom.