Belgrade Foam Fest 2015

Datum: 26-08-2015

Belgrade Foam Fest 2015, sedmi događaj po redu, održaće se na plaži Ade Ciganlije. Početak događaja zakazan je za 27. avgust u 20h. Program u trajanju od 72 sata, čije se glavno mesto zbivanja, bina, nalazi na vodi, predstavlja nešto što uz celokupni ambijent nije viđeno do sada na našim prostorima.

Ozvučenje koje do sada nije instalirano nigde u svetu, osim na jednom događaju prošle nedelje u Dubaiju, stiže večeras u Beograd, za potrebe predstojećeg, sedmog po redu Belgrade Foam Fest 2015! Renomirani engleski proizvođač “Funktion – One” poznat po najkvalitetnijem i najsofisticarnijem zvuku na svetu, proizveo je novu generaciju ozvučenja, a “Evolution 6 plus” ili “osmo svetsko čudo”, kako su ga nazvali proizvođači, baciće u senku svo svetsko ozvučenje do sada proizvedeno.

Belgrade Foam Fest 2015: Line Up

Sonique, Da Hool, Stanton Warriors, Christian Varela, Ben Klock, Funkerman, Niki Belucci, Freemasons, Sick Individuals, Petar Dundov, Mladen Tomić, Dejan Milićević, Lea Dobričić, hip hop grupe, kao i 250 domaćih izvođača…

Belgrade Foam Fest 2015 pravi potpuni zaoktret i sam događaj podiže na viši nivo. Cilj je da posetiocima pruže pravi muzički festival, pa su se potrudili da u sam program uključe sve podvrste elektronske muzike i na taj tačin privuku što širu ciljnu grupu. Gosti SKY apartmana su više nego pozvani!

Belgrade Foam Fest 2015

Belgrade Foam Fest 2015

U četvrtak veče startuje se sa techno izvođačima, sledeća noć rezervisana je za ljubitelje house zvuka, subota veče je zamišljena kao „mash-up“ svih podvrsta, dok je nedelja rezervisana za poklonike EDM pravca. Takođe, s obzirom da program traje 72 sata, u fazi finaliziranja su i sadržaji za dnevnu zabavu, kao i izvođači koji će tada nastupiti.
Otvoreno nebo, plaža, bina na vodi, kamp, 50 tona pene, 72 sata neprekidne zabave je mali deo onoga što vas očekuje na ovogodišnjem događaju. Šta čekate? Prihvatite izazov i okupite ekipu. Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju.

Ulaznice

Iako će festival biti na otvorenom, broj ulaznica je ograničen. Ulaznica koja košta 21 € obuhvata tri noćne i tri dnevne žurke.

U prodaji je i nekoliko različitih paketa. Paket Budget je trodnevna ulaznica za festival čija je cena 35 €. Važi za tri noćne i tri dnevne žurke i za pet noćenja u kampu od 26. do 31. avgusta. Paket I od 99 €važi za žurke, pet noćenja u kampu i za devet obroka u restoranu. Paket II od 119 € obuhvata žurke, četiri noćenja u hostelu od 27. do 31. avgusta i devet obroka u restoranu. Paket III od 159 €, pored ulaza na žurke, važi i za četiri noćenja u hotelu sa 3* od 27. do 31. avgusta i devet obroka u restoranu.