Beer Garden

Datum: 15-07-2015

„Bašta dobre zabave“, Beer Garden biće organizovana na Adi Ciganliji od 10. jula do 12. avgusta.

Na Makiškoj strani Ade Beogradska kulturna mreža, u cilju promocije Belgrade Beer Fest-a i privlačenja većeg broja turista u Beograd, prvi put organizuje ovu manifestaciju.

Ada Ciganlija će u jeku turističke sezone postati centar dešavanja u gradu, jer će Beer Garden biti najveći pub na otvorenom u Srbiji sa neverovatnom ponudom – više od 150 vrsta piva služiće se u prelepom prirodnom ambijentu.

Beer Garden – Raj za pivske sladokusce

Sa velikim izborom različitih pivskih stilova, koji obuhvata kombinaciju engleskih Ale piva, belgijskih Blonde, nemačkih Hefewaizen i klasičnih Lagera, Beer Garden će predstavljati pravi raj za pivske sladokusce i one koji odmor provode u Beogradu. Topla preporuka za sve goste SKY apartmana!

Posebnu čar ovom pivskom događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva. Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu „craft“ piva u kombinaciji sa domaćim omiljenim pivskim brendovima i vrhunskim industrijskim pivima iz 40 zemalja širom sveta, donose više od 150 pivskih brendova i najveći šank točenih piva u regionu.

Beer Fest je dokazao da uz pivo najbolje ide muzika, zato će posetioci Beer Gardena pored degustiranja raznovrsnih pivskih ukusa sa svih strana sveta, svako veče uživati i u muzičkim koncertima, a ulaz će biti besplatan.

Svakog dana od 21.00 na sceni Beer Gardena će nastupati rock, bluz, džez, rege i ska bendovi, dok će za nezaboravan provod vikendom biti zaduženi poznati bendovi sa domaće i regionalne scene: Orthodox Celts, Del Arno bend, Zemlja gruva koji će nastupiti prvog vikenda, kao i Vampiri, Dječaci, Eva Braun, Plejboj, Artan Lili, Sinestezija, Ničim izazvan, Kanda, Kodža i Nebojša, Svi na pod, Lira Vega i mnogi drugi…

U toku dana Beer Garden će biti mesto za beg iz letnje vreve i uživanje u prirodi sa prijateljima i porodicom uz pivo i hranu. A sudeći po rečima Benjamina Franklina – „Pivo je dokaz da nas Bog voli i želi da budemo srećni“ – Beer Garden će biti centar sreće!

Da bi posetiocima boravak u Beer Gardenu bio što zanimljiviji, biće realizovana dugogodišnja, već tradicionalna kampanja „Biram da recikliram“ u saradnji sa ReCan fondacijom, kao i dobrotvorne, edukativne akcije i zanimljiva takmičenja.

Radno vreme je od 10.00h do ponoći.

Belgrade Beer Fest i manifestacija Beer Garden se realizuju uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP „Ada Ciganlija“.

Beer Garden program

Beer Garden program