Bajaga i Instruktori u Areni 1. decembra

Datum: 23-10-2018

bajaga arena 2

Najpopularniji rok muzičar na prostorima bivše Jugoslavije, Momčilo Bajagić Bajaga, nastupiće 1. decembra u Štark Areni, naravno u pratnji legendarnih Instruktora, koji zajedno sa Bajagom odolevaju vremenu i sviraju punih 35 godina.

Bajaga i instruktori predstaviće na koncertu svoj 12. album „U sali lom“, objavljen u aprilu. Pesme sa novog albuma publika je imala prilike da čuje samo na koncertu u Puli, tako da će za fanove iz Srbije ovo biti prva prilika da čuju nove pesme. Autor pesama na albumu je Momčilo Bajagić, sa izuzetkom jedne pesme koja je stvorena u saradnji sa grupom Point Blank.

Bend nastupa u nepromenjenom sastavu, pa će tako na bini će uz Bajagu biti i Aleksandar Lokner, Živorad Milenković, Miroslav Cvetković, Čedomir Macura i Marko Nježić. Jedna od pesama sa albuma je duet Žike i Bajage, a za sada nije poznato da li će se neki od poznatih rok muzičara koji su učestvovali u snimanju albuma, poput Saše Ranđelovića, Davora Rodika i drugih, biiti gosti na koncertu.

Pet godina čekanja na koncert

Najskoriji nastup Bajage u Areni bio je 2006. godine, a najskoriji solo koncert u Beogradu 2013. godine, zbog čega za predstojeći koncert vlada veliko interesovanje. Cene karata su oko oko dva puta niže u odnosu na cene na koje smo navikli kada dolaze strane muzičke zvezde i kreću se od 1.300 do 2.500 dinara (za ložu se mora izdvojiti 8.000 dinara). Posle Beograda, Bajaga kreće na turneju po regionu uz nastupe u Zagrebu, Ljubljani, Splitu i Skoplju.

Sky Apartmani imaju dovoljno kapaciteta da prime više stotina bajginih fanova u naših 45 apartmana, međutim budući da je smeštaj u Beogradu sve traženiji kako se približava kraj godine, svima koji dolaze na koncert savetujemo da rezervišu svoj apartman što pre, a isto važi i za karte, jer je sasvim moguče da će koncert biti rasprodat nedelju ili dve pre održavanja.