Expo-Zim na Beogradskom sajmu

Datum: 18-11-2015

Na Beogradskom sajmu od 26. do 29. novembra biće održan jubilarni, 30. Expo-Zim.

Međunarodni sajam zimske sportske opreme Expo-Zim ove godine, dakle, slavi tri decenije od osnivanja.

Ljubitelji zimskih sportova i turizma imaju jedinstvenu priliku da na jednom mestu pronađu kompletnu sportsko-rekreativnu opremu, da razmene ili servisiraju polovnu opremu, obezbede povoljne turističke aranžmane.

Proizvođači odeće i sportske opreme i ove godine za posetioce Expo-Zim sajma pripremaju velike popuste, a povoljne prodajne uslove ponudiće i turističke agencije i organizacije.

Expo-Zim 2015

Expo-Zim 2015

Expo-Zim: 30. godina

Asocijacija „Sport za sve“ je suorganizator ove manifestacije i priprema niz dodatnih programa – izložbu fotografija „30 godina Expo-Zim-a“, svakodnevne kvizove „Koliko poznajete zimske sportove“, a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručno savetovanje „Bezbednost na ski-stazama Srbije“. U programu je i hepening pod nazivom „Belo veče Expo-Zim-a“, na kome će se okupiti organizatori, saradnici, sportski radnici, predstavnici sportskih saveza iz cele zemlje, novinari i svi ostali zaljubljenici u bele sportove.

Sajam sporta je posebna manifestacija, koja traje istovremeno sa Međunarodnim sajmom zimske sportske opreme, samo dan kraće – od 27. do 29. novembra. Organizuju ga Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije u hali 1 Beogradskog sajma.

Promocija vrhunskog, rekreativnog, školskog i univerzitetskog sporta je osnovni cilj manifestacije Expo-Zim. Značajan segment je i edukacija, a brojne teme vezane za sport biće prezentovane kroz stručna predavanja.

Očekuje se da će, kao i prethodnih godina, hiljade postilaca iskoristiti Sajam za nabavku nove opreme, prodaju i razmenu korišćene opreme, razgovore sa stručnjacima i sportistima. To će biti prilika za upoznavanje sa svetskim trendovima opreme za zimske sportove, fitnes i rekreaciju.

Kvalitet ove manifestacije potvrđuje i predhodna gostovanja svetskih i šampiona koji su ujedno i otvarali priredbu ( 2006 Ingemar Stenmark, 2007 Alberto Tomba, 2008 Bojan Križaj, 2009 Mateja Svet, 2010 Boris Strel, 2013 Petar Popangelov, 2014 Jure Košir).

Na površini hale 4 firme iz oblasti sportske opreme i turizma predstaviće programe iz turizma, ski opreme i zimskih sportova.

Radno vreme je od 10.00h do 20.00h. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 RSD, a parking se plaća 100 RSD na sat.