11. Beogradska biciklijada

Datum: 15-05-2015

Dok boravite u Beogradu i našim prijatnim SKY apartmanima, u nedelju, 17. maja od 10.30, na platou ispred Trga Republike pridružite se ljubiteljima biciklizma, jer počinje 11. Beogradska Coca-Cola biciklijada.

Posle zvaničnog programa i zagrevanja učesnika, biciklijada će startovati u 11.00.

Među gostima koji će pozdraviti učesnike biće i Marija Kilibarda i Sara Jovanović. Učesnici manifestacije dobiće instrukcije o pravilnoj i bezbednoj vožnji trasom od Trga Republike do Ade Ciganlije.

Beogradska biciklijada promoviše bicikl kao ekonomično, turističko, ali i ekološko sredstvo, ali i značaj rekreativnog bavljenja sportom. Osnovna ideja projekta je da velikom broju naših sugrađana i gostima Beograda uputi poruku: „Za Beograd bicikliraj-rekreiraj“.

Organizator je Asocijacija „Sport za sve“ Beograda u saradnji sa Coca-Cola Sistemom, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

Beogradska biciklijada startuje sa Trga Republike i nastavlja sledećom putanjom: Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička do Ade Ciganilje.

Svi učesnici dobiće „biciklističku vozačku dozvolu“ sa brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju bicikli „Capriolo“, turističke nagrade, besplatni termini u fitness klubovima itd.