Obezbedite smeštaj u Beogradu i obiđite Sajam nameštaja bez žurbe

Datum: 29-10-2014

Postoji više razloga da posetite 52. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji se otvara 10. novembra na Beogradskom sajmu. Izbor je odličan, budući da će nastupiti 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, tako da će biti moguće videti i kupiti mnoge modele koji se čak ne mogu pronaći ni u online prodavnicama. Druga velika prednost sajma je mogućnost direktne kupovine mnogih artikala bez čekanja, jer iskusni prodavci dovoze u Beograd određene količine nameštaja za koji veruju da će biti prodat na sajmu i mogu vam dostaviti artikal istog dana. Ipak, ono što je najlepše kod Sajma nameštaja su popusti koji idu čak i do 40%, tako da kupovinom jedne garniture ili dečije sobe možete uštedeti preko 20.000 dinara. To čini Sajam nameštaja najuniverzalnijom sajamskom manifestacijom jer svako može da pronađe nešto za sebe, od baštenskih stolica do montažne kuće.

Beogradski sajam nameštaja postoji već više od pola veka, a za Sajam su rezervisane hale 1, 1a, 2 ,3, 3a i 4, ukupne površine 30.000 m2. Na Sajmu nameštaja očekuje se oko 60 hiljada posetilaca.

SKY Apartmani imaju u ponudi više apartmana koji su tako locirani da omogućavaju lak dolazak do Sajma. Preporučujemo apartmane Teatro, udaljen samo dve stanice od Sajma, apartman Beograd, na tri stanice od Sajma i apartman City na četiri stanice od Sajma. Cene smeštaja kreću od 49 Eur dnevno za stan, a u jedom stanu može boraviti veći broj gostiju.

Verujemo da će vam boravak u SKY Apartmanima dati i nekoliko ideja za opremanje enterijera.

SAJAM NAMEŠTAJA OPREME I UNUTRAŠNJE DEKORACIJE