Tenis: Srbija – Belgija

Datum: 13-04-2016

Za vikend nas očekuje još jedan sportski događaj u dvorani „Aleksandar Nikolić“ (ex Pionir). U pitanju je ženski tenis. Reprezentacije Srbije i Belgije će se susresti u okviru Play-off-a svetske grupe II u Beogradu 16. i 17. aprila 2016, na šljaci.
U februaru 2016. je održan žreb, kada je odlučeno da će Srbija imati Belgiju za protivnika u ovoj fazi takmičenja. Ove dve reprezentacije su se poslednju put sastale 2012, kada su belgijanci bili domaćini. U tom susretu, Srbija je pobedila 3:2.
NIS Fed kup tim Srbije se sada bori za ostanak u Svetskoj grupi B.

Tenis-Detalji takmičenja

Datum: 16-17. april 2016.
Mesto: Hala Aleksandar Nikolić (Hala Pionir), Beograd, Srbija
Vreme: Dan 1- 13h; Dan 2 – 13h;
Podloga: Šljaka (crvena šljaka) u dvorani
Loptice: Babolat French Open Roland-Garros

Tenis - selektor reprezentacije Srbije

Tenis – selektor reprezentacije Srbije

Cena pojedinačne ulaznice iznosi 350,00 dinara po danu. Ulaznice za tenis se mogu ranije kupiti na prodajnim mestima DD tickets. U dane mečeva prodaja ulaznica će se vršiti na biletarnici sportske dvorane „Aleksandar Nikolić“. Ulaz je besplatan za decu do 4 godine (ukoliko sede u krilu roditelja).

Tenis reprezentacija- raspored takmičenja:

Prvog dana, 16. aprila takmičenja na programu su dva singl tenis meča. Prvi meč počinje u 13 časova, a drugi meč startuje odmah po završetku prvog.
Drugi dan, 17. aprila na programu su planirana tri tenis meča, dva singl i jedan dubl. Prvi singl meč počinje u 13 časova, drugi singl odmah po završetku prvog, a dubl meč sledi nakon drugog singla, kao završica.

Nakon ubedljivog poraza od Španije u prvom kolu Svetske grupe II FED kupa, Srbija će u borbi sa Belgijom tražiti šansu za opstanak u grupi. Osim Olge Danilović, selektorka Tatjana Ječmenica u tim je pozvala Aleksandru Krunić, Jovanu Jakšić, Ninu Stojanović i Jelenu Janković koja će predvoditi Fed kup reprezentaciju Srbije.
Za reprezentaciju Belgije će nastupiti Janina Vikmajer, Kirsten Flipkens, Isalin Bonaventure i An-Sofi Mestah.

Ako niste iz Beograda i dolazite da podržite našu reprezentaciju, smeštaj možete naći u nekom od naših udobnih apartmana: Elegance apartman ili Kroko studio.