Enrique Iglesias – SEX and LOVE

Datum: 22-04-2016

Kralj latino densa i kralj latino popa, Enrique Iglesias će održati spektakularni koncert 10. maja, u Beogradskoj areni u okviru svetske turneje “SEX and LOVE”.
Planetarna pop zvezda se pored uspešne muzičke karijere, dokazao i kao sjajan tekstopisac, producent, plesač i glumac. Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na YouTube-u „Bailando“.

Enrique Iglesias u Beogradu

Enrique Iglesias u Beogradu

Organizatori koncerta Enrikea Iglesijasa u Beogradu su Arena Beograd i „Sky music“.
Enrique Iglesias po drugi put nastupa u Beogradu, u Areni. Pre sedam godina je baš u Beogradu održao svoj poslednji koncert u okviru tadašnje turneje.

Obožavaoci će sa sigurnošću uživati u svetskim hitovima, kao što su Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando. Jedno je sigurno, a to je da Beograd čeka pravi muzičko-scenski spektakl, najavili su organizatori.
Koncert Enrique Iglesiasa biće samo jedan od niza događaja kojima će Arena obeležiti svoj značajni jubilej, 10 godina od aktivnog rada! Takođe, jubilej obeležava i Enrique, jer turnejom “SEX and LOVE”, obeležava 20 godina postojanja na sceni, iako se to nikako ne bi reklo po njegovom izgledu i akrobatskim, scenskim nastupima.

Enrique Iglesias koncert

Enrique Iglesias koncert

Enrique Iglesias – smeštaj i karte

Organizatori očekuju veliki broj posetilaca iz zemlje i regiona, zato savetuju da karte i smeštaj nabavite na vreme. Mi smo tu da vam pomognemo oko udobnog i sigurnog smeštaja. Neki od apartmana koje vam predlažemo: Superior apartman, Lux stidio, Knez apartman i City apartman.

Ulaznice za koncert se nalaze na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Cena ulaznica za koncert Enriquea Iglesiasa u Beogradu se prodaju po najnižim cenama u odnosu na ostale koncerte u sklopu ove turneje.