APA Beer Garden 2016.

Datum: 01-06-2016

Beogradska bašta piva će se održati drugu godinu zaredom na Adi Ciganliji. APA Beer Garden otvara letnju sezonu i počinje sa nizom zabavnih događaja od 10. juna 2016. godine. Posetioci će moći da uživaju u velikom izboru piva i mnoštvu muzičkih koncerata sve do 7. avgusta 2016. APA Beer Garden štandovi i bina su postavljeni na početak Makiške strane, kao uvod u veliki spektakl koji nas očekuje u avgustu, Beer Fest 2016.

Beer Garden - dnevna bašta

Beer Garden – dnevna bašta

Ova manifestacija je prošlog leta bila veoma popularna među beograđanima, ali i turistima koji su za vreme trajanja bašte piva posetili Beograd. Zbog toga i ove godine Beogradska Kulturna Mreža u saradnji sa Apatinskom pivarom organizuje letnju baštu piva, gde će biti predstavljeni brojni domaći i strani brendovi. Apatinska pivara će uvesti ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu. Posebnu čar ovom pivskom događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva.

APA Beer garden 2016- Muzički program

Na sceni bašte piva će nastupati rok, pop i mainstream bendovi, a kao novitet ove godine će biti organizovan letnji bioskop.
Kiki i Piloti otvaraju APA Beer Fest 2016.

Ove godine će filmsko-muzičko program biti podeljen po danima:

Utorak – filmovi o muzičkim zvezdama i svirke istoimenih tribute bendova
Sreda – domaći rock’n’roll 90-tih
Četvrtak – horor filmovi, trileri i drugi popularni filmski žanrovi
Petak – pop, rock i mainstream
Subota – pop, rock i mainstream
Nedelja – DJ letnje žurke

Beer Garden - jelen pivo

Beer Garden – jelen pivo

Ulaz je besplaten za sve koncerte.
Ljubitelji piva i dobre muzike odbrojavaju dane do otvaranja bašte piva. Organizatori očekuju mnogo turista iz zemlje i regiona. Na našem sajtu možete pronaći lepe i udobne apartmane ukoliko planirate da posetite Beograd na nekoliko dana. Izdvajamo: Royal apartman, Superior apartman, Beograd apartman ili Moskva apartman.