Zabava u Beogradu: Tandem skokovi

skokic

Pet minuta u oblacima

Beograd je veoma lep kada se posmatra iz vazduha, ali kada slećete avionom vremena je premalo da dobro osmotrite pejzaž i vidokrug je ograničen, tako da se panorama na pravi način može doživeti samo iz helikoptera ili balona, ili – još bolje – skokom iz aviona. Aerodromi Nikola Tesla i Lisičiji Jarak nalaze se na samo 15 minuta od grada, tako da možete otići na skok posle doručka i vratiti se pre ručka.

Cena tandem skoka je značajno niža nego u drugim zemljama Evrope, što ovu aktivnost čini posebno privlačnom strancima, koji će po skoku uštedeti najmanje 100 evra u odnosu na cene u njihovim zemljama. U cenu je uključen i transfer do aerodroma, a po stizanju svaki budući padobranac proći će kroz kratku obuku i potom ulazi u avion koji će ga odvesti do visine od 3500m. Tokom skoka, padobranac je povezan sa instruktorom koji će ga voditi kroz sve veze leta – od slobodnog pada, preko upravljanja padobranom do ateriranja.

Prvo vas čeka slobodni pad koji traje oko 30 sekundi tokom koga ćete dostići brzinu od 200km/h, a zatim sledi pad sa padobranom koji traje četiri minuta. Tokom skoka asistent instruktora snima sve što se događa video kamerom na šlemu i po stizanju na zemlju svaki padobranac dobija DVD sa snimkom svog leta u Full HD rezoluciji.

Skokovi iz aviona su izuzetno zabavno i vredno iskustvo. Naše je iskreno mišljenje da bi svako morao barem jednom u životu da se oproba u skokovima, a upravo je Beograd jedna od najboljih lokacija jer je usluga povoljna, instruktori su vrhunski, a pogled na zemlju pruža veliko zadovoljstvo.

Sve naše kontakte možete pronaći ovde.