Zabava u Beogradu: Paintball na Adi

paintball

SKY Apartmani nude nešto sasvim neobično i neponovljivo za naše goste. Proređena i očišćena gusta šuma pripremljena je za nesvakidašnju zabavu – paintball. Sjajna je prilika da dovedete svoje prijatelje iz inostranstva koji su odseli u nekom od SKY apartmana i željni su dobre zabave u našoj prestonici. Uz besplatan prevoz od apartmana u kome boravite, obezbeđen je vodič i prevodilac, instruktor igre, kompletna oprema – vojna uniforma, zaštitna maska, zaštita za vrat, kaciga, rukavice, polu-automatski pištolj i 200 loptica.

Paintball je taktička sportska igra iz žanra ekstremne rekreacije, koja predstavlja imitaciju kratkih vatrenih kontakata na ograničenom prostoru. Jednostavna je igra u svojoj osnovnoj formi – grupa ljudi se naizmenično lovi i izbegava međusobno, sve dok jedna osoba ili ekipa ne trijumfuje nad drugom. Igra varira u zavisnosti od mašte dizajnera igre, ali osnova igre ostaje ista i priuštiće Vam mnogo smeha i zabave. Na terenu su postavljene drvene prepreke, a na sredini je napravljen bunker od džakova. Postoje dva terena: prvi, veći, dimenzija 130×80 metara i drugi dimenzija 40×60 metara. Ukoliko ih sve utrošite, a želite da produžite sa igrom, na licu mesta imate mogućnost da doplatite još 10€ za 100 loptica.

Igru možete započeti u timu od minimum 4, a maksimum 50 osoba. Cena po osobi je 45€ i možete zakazati svoj termin. Obezbeđen je i prostor za Vaše prijatelje posmatrače, gde u prijatnom šumskom ambijentu, zaštićeni od kuglica, mogu da se osveže uz piće dok njihovi prijatelji igraju paintball. Nije vam potrebno iskustvo, dovoljno je da sa sobom ponesete entuzijazam, dobro raspoloženje i takmičarski duh. Garantujemo Vam nezaboravan provod koji ćete dugo prepričavati.