Zabava u Beogradu: Izazov na točkovima

SKY apartmani vas vode na najluđu vožnju ikada – uživajte u izazovu vozeći svim vrstama terena kroz prelepe predele. Za naše goste, ali i za sve zainteresovane, ovo je jedini način da vidite, osetite i doživite raznolik i ekstremni pejzaž Srbije.

Neki vozači terenaca uživaju u vožnji prirodnim pejzažima iliti poljanama, dok drugi vole tehnički izazov i vožnju neasfaltiranim terenima i šumama. Koji god tip vožnje da vam se sviđa, to može biti sjajno provedeno vreme, dokle god znate šta radite i vrlo ste dobri vozači. Prirodni teren je neujednačen i može biti nepredvidiv, pa je važno da imate odgovarajuću opremu za terensku vožnju. U vozilu su uvek instruktor vožnje i prevodilac, a svako od učesnika dobija po 10 minuta da vozi. Cena po osobi je 70€.

Za većinu ljudi, neravna, blatnjava i kamenita vožnja bila bi noćna mora. Ali za neke, što je grublji put, to bolje. U stvari, za grupu avanturista koji vole vožnju terencima nema puta koji je najbolji za ovakav tip vožnje. Vožnja terencima je termin koji se koristi za opisivanje vožnje po neasfaltiranom terenu. Površina po kojoj se vozi može biti gotovo sve osim tipičnog glatkog asfalta, uključujući polja, suva korita reka, bare, planinske predele, šljunak, kamenje, pa čak i puteve koji su zapušteni.

Tehnički, morate da vozite džip ili neko drugo terensko vozilo, koje je najpogodnije za izbegavanje ili ublaživanje udaraca na koje nailazite na putu. Zbog toga je vožnja 4×4 jedno od omiljenih iskustava ekstremne vožnje, jer je pogodna i za velike i za male grupe, svih uzrasta, a voze se džipovi koji su specijalno oformljeni za ovu neverovatnu avanturu. Minimum osoba koji se mora prijaviti za dva sata vožnje van Beograda je 3, a maksimum 50. SKY apartmani obezbedili su prevoz do mesta dakle se polazi, koje se nalazi na sat vremena od Beograda, tako da budite spremni da izdvojite četiri sata za ovu avanturu.